Hipotekarna banka I Crnogorski Telekom predstavili Premium Gift karticu

image
Hipotekarna banka I Crnogorski Telekom predstavili Premium Gift karticu
  • Hipotekarna banka i Crnogorski Telekom predstavili Premium Gift karticu
  • Prva kartica na tržištu koja ne zahtijeva odlazak u banku i ispunjavanje dokumentacije
  • Premium popusti do 30% na preko 1200 lokacija u Crnoj Gori
  • Idealne za poklon, džeparac i online kupovinu

Hipotekarna banka I Crnogorski Telekom  predstavili su danas Premium Gift karticu, prvu karticu na tržištu koja ne zahtijeva obavezan odlazak u banku i potpisivanje ugovora, a koja korisnicima donosi brojne pogodnosti, uključujući i popuste do 30% na preko 1200 lokacija u Crnoj Gori, koji su dostupni u okviru “Premium” programa. 

Premium Gift kartica će biti dostupna u iznosima (dopunama) od 20, 50, 100  i 150 eura, a kartica se može koristiti za plaćanje u zemlji i inostranstvu na prodajnim mjestima sa oznakom Mastercard, kao i za online plaćanje. Kartica je idealna za poklone, kao džeparac za djecu, za online kupovinu i plaćanje, za turiste, kao i sve one koji žele jednostavno i brzo da dođu do ušteda u kupovini zahvaljujući brojnim popustima koji su dostupni u okviru programa Premium.

Gordana Spahić, rukovodilac marketinga u Crnogorskom Telekomu, kazala je da je saradnja na Premium programu počela 2011. godine kada su Crnogorski Telekom i Hipotekarna banka lansirali prvu co-brand benefit karticu Premium, koja je već tada postavila nove standarde na tržištu Crne Gore.

“Danas Premium program okuplja preko 450 partnera, a Premium MasterCard je najpopularnija platna kartica u Crnoj Gori, koju koristi preko 21 hiljada ljudi. Vjerujem da smo sa Premium Gift karticom dodatno odgovorili na potrebe domaćeg tržišta i još jednom pokazali inovativnost našeg programa” – rekla je Spahić.

Nikola Špadijer, direktor sektora za poslovanje sa stanovništvom u Hipotekarnoj banci izjavio je: ‘’Hipotekarna banka ponovo pomjera granice i učvršćuje svoju poziciju lidera u inovacijama na bankarskom tržištu u Crnoj Gori, posebno kada govorimo o segmentu kartičarstva. Nastavićemo da sa našim partnerom,  Crnogorskim Telekomom, kroz nove proizvode i usluge doprinosimo velikom zadovoljstvu naših klijenata, sigurni da će jednostavnost dobijanja i korišćenja Premium Gift kartice zadovoljiti sve sadašnje i buduće korisnike Premium programa.”

Korisnici će Premium Gift karticu moći da kupe u T-Centrima, poslovnicama Hipotekarne Banke i Voli marketima, a posebna pogodnost kartice je što se aktivira odmah, prilikom kupovine. Jednokratni iznos koji se plaća za aktivaciju, zavisno od vrijednosti koja se kupuje je 1, 2, 3 i 4 eura. Stanje na kartici je moguće u svakom trenutku provjeriti preko aplikacije Premium program, koja je dostupna za iOS i Android uređaje. Kartica je validna 12 mjeseci nakon aktivacije, a korisnik može neiskorišćeni novčani iznos podići na šalterima Hipotekarne banke.

Za dodatne informacije o Premium Gift Kartici  posjetite http://hipotekarnabanka.com/stanovnistvo/platne-kartice/mastercard-premium-gift