SUPERIOR
BANKING

Danas se više nego ikada cijeni vrijeme, a kako bi to vrijeme bilo kvalitetno, efikasno i produktivno kreirali smo Superior banking uslugu namijenjenu i krojenu po Vašim potrebama i očekivanjima.

Uživajte i Vi u izvanrednim bankarskim uslugama po najvišim svjetskim standardima, uslugama koje će ispuniti sva Vaša očekivanja.

Potrebe naših klijenata su uvijek na prvom mjestu. Vaš uspjeh je i naš uspjeh.

MasterCard
Gold

Zlatna kartica nije samo status...
...ona je simbol pogodnosti koje pripadaju samo odabranim.

MasterCard Gold je kreditna platna kartica koju mogu dobiti svi klijenti Hipotekarne banke, ali i ostali građani Crne Gore i nerezidenti na privremenom boravku u Crnoj Gori.

Posjedovanjem zlatne kartice ostvarujete brojne pogodnosti namijenjene isključivo vlasnicima MasterCard Gold kartica širom svijeta.

  • Iskusite elitni status gdje god da plaćate i ostvarite mnogobrojne pogodnosti rezervisane isključivo za vlasnike MasterCard Gold kartice, u cijelom svijetu.
  • Plaćajte bezgotovinski u zemlji i inostranstvu, bez provizija i naknada, uz pomoć tehnologije beskontaktnog plaćanja.
  • Podižite gotovinu na svim bankomatima uz prijem sigurnosne SMS poruke za svaku obavljenu transakciju.
  • Iskoristite uz Vašu MasterCard Gold karticu i Hipotekarna Banku mogućnost besplatnog korišćenja usluga Biznis kluba na aerodromima „Nikola Tesla“ u Beogradu, „Vienna International Airport“ u Beču i na Međunarodnom aerodromu Sarajevo.

Priority Pass

Priority Pass je udobnost putovanja prije nego što samo putovanje i počne.

Ova kartica Vam omogućava da pronađete Vaše mjesto u preko 900 aerodromskih VIP loža u 400 svjetskih gradova i preko 120 zemalja širom svijeta.

Prepoznatljiva crno zlatna kartica omogućava ugodan boravak u VIP ložama. Bez obzira kojom klasom ili aviokompanijom putovali, u salonima Vas čeka piće i hrana, WI-FI, novine, časopisi kao i prostor za ugodan i ispunjen boravak do polijetanja aviona.

Gdje god Vas put navede, skoro smo sigurni da Vas tamo čeka Priority Pass Vip loža
Za više informacija pogledajte zvanični sajt PriorityPass

Generali kartica
putnog zdravstvenog osiguranja

Za korisnike MasterCard Gold kartica Hipotekarne banke obezbijedili smo još i besplatnu Generali karticu putnog zdravstvenog osiguranja. Putujte bezbrižno uz putno osiguranje! Izbjegnite moguće neprijatnosti i ne dozvolite da vam nepredviđeni zdravstveni problemi poremete dugo planirani i očekivani odmor ili poslovni put.

Kartica Green Worldwide Vam prilikom putovanja u inostranstvo obezbijeđuje sigurnost i zaštitu kroz plaćanje troškova medicinskih usluga i pružanja različitih usluga asistencije koji su ugovoreni sa Generali osiguranjem.

Budite nasmijani i opušteni i van granica Crne Gore, jer znate da Hipotekarna Banka i Generali osiguranje brinu o Vama!