(+382 202) 19905

Visa Relax kartica

Kartica za opušteno plaćanje na rate

Visa Relax payWave je platna kartica kojom možete plaćati robu i usluge na brojnim prodajnim mjestima koje primaju Visa kartice, kao i za plaćanja putem Interneta, a račun koji platite se automatski dijeli na 6 ili 12 mjesečnih rata

Pored najsigurnije čip tehnologije, Visa Relax sadrži i podršku za payWave beskontaktno plaćanje. Uz pomoć ove tehnologije možete plaćati račune iznosa do 15 EUR bez unošenja PIN koda, već samo prinošenjem kartice POS terminalu opremljenim podrškom za payWave tehnologiju. Plaćanje iznosa preko 15 EUR možete izvršiti na isti način, ali uz obavezan unos PIN koda.

Kome je namijenjena?

Visa Relax payWave je namijenjena klijentima Banke koji imaju odobren limit za kupovinu na rate.

Glavne prednosti

  • bezgotovinsko plaćanje u zemlji i inostranstvu, isključivo u ratama
  • mogućnost korišćenja kartice za kupovinu putem Interneta, isključivo u ratama
  • automatska podjela računa na 6 ili 12 mjesečnih rata
  • brzo payWave beskontaktno plaćanje
  • mogućnost prijema sigurnosne SMS poruke za svaku obavljenu transakciju

Kako funkcioniše?

Korišćenje kartice je moguće na mreži POS terminala u zemlji i inostranstvu, na svim prodajnim mjestima označenim sa logoom kompanije Visa, dakle na ukupno 24 miliona prodajnih mjesta širom svijeta.

Prilikom plaćanja iznos se automatski dijeli na 6 mjesečnih rata, za iznose do 300 EUR ili 12 mjesečnih rata, za iznose preko 300 EUR.

Visa Relax payWave kartica se ne može koristiti za podizanje gotovine na bankomatima.

Karticu možete koristiti i za kupovinu na Internetu, s tim što vam preporučujemo da svoje transakcije ograničite na Web sajtove koji koriste CVV standard za potvrdu identiteta vlasnika kartice.

Osnovni korisnik kartice je osoba koja je vlasnik računa i po jednom računu se može izdati samo jedna osnovna kartica. Na nju može biti izdato više dodatnih kartica, a sve transakcije po osnovu korišćenja dodatnih kartica terete račun korisnika osnovne kartice. Dodatna kartica se izdaje samo uz saglasnost vlasnika računa osnovne kartice. Rok važenja osnovne i dodatnih kartica je 3 godine i automatski se produžavaju po isteku tog roka.

Gubitak kartice, bilo da je izgubljena ili ukradena u zemlji ili inostranstvu, odmah treba prijaviti na telefon +382 19905 (dostupan 24 sata dnevno, 365 dana u godini) ili u našoj najbližoj poslovnici.

Troškovi korišćenja kartice

Naknada za izdavanje karticebez naknade
Mjesečna članarina    0,50 EUR
Naknada za transakcije do 300 EUR   2,00 EUR po rati
Naknada za transakcije preko 300 EUR3,00 EUR po rati

 

Potrebna dokumentacija za dobijanje kartice

Da biste mogli da dobijete Visa Relax payWave karticu, potrebno je da u jednoj od naših poslovnica podnesete zahtjev za dodjelu limita za kupovinu na rate.Primjer kupovine do 300 €
Iznos: 300 €
Broj rata: 6 mjesečnih rata
Naknada za transakciju po rati: 2 €
Iznos mjesečne rate: 52 €
Ukupan iznos koji plaćate: 312 €


Primjer kupovine preko 300 €
Iznos: 1.200 €
Broj rata: 12 mjesečnih rata
Naknada za transakciju po rati: 3 €
Iznos mjesečne rate: 103 €
Ukupan iznos koji plaćate: 1.236 €

Facebook
Kako da nas pronađete
Pronađite filijalu ili bankomat