Mastercard Super kartica

Vaša lojalnost nam je uvijek bila na prvom mjestu, zbog čega želimo da vam se odužimo Mastercard Super Karticom i brojnim pogodnostima koje ona donosi.  
Svi novi korisnici koji apliciraju za platnu Mastercard Super Karticu dobijaju sledeće benefite:

  • bodovi pri svakom plaćanju bilo gdje
  • 3 mjeseca besplatno održavanje kartice
  • besplatno podizanje gotovine na bankomatima i šalterima Hipotekarne banke.
  • trgovina na rate kod partnera: IDEA, Intersport, Paradiso, Okov, Tehnomax,Nova Knjiga, Monte Parts
  • plaćanje računa za Vodovod, Crnogorski Telekom i EPCG bez provizije


Mastercard Super kartica Vam omogućava beskontaktno plaćanje na prodajnim mjestima.

Mogućnost brzog, jednostavnog i sigurnog plaćanja dodavanjem kartice u telefon Android (Google Wallet) i Ios (Apple pay).

 

Sakupite bodove** u toku obračunskih perioda pri svakoj kupovini (2€=1 bod) i postanite dio našeg Loyalty programa. Za svaka potrošena 2€ dobijate 1 bod. Minimalni prag koji je potrebno da dostignete kako biste bili nagrađeni je 150 bodova. Sakupljene bodove, ukoliko pređete definisani prag, koristite u narednom obračunskom periodu, prilikom jedne ili više kupovina u IDEA prodavnicama.

Saznajte više o načinu sakupljanja bodova i pogodnostima na veb sajtu (https://www.superkartica.me/platna-kartica)

 

Svakog dana prilikom kupovine u IDEA prodavnicama provlačite Vašu Super Karticu i sakupljajte bodove. Svakih potrošenih 0.60€ donosi Vam 1 bod. Minimalni prag koji je potrebno da dostignete kako biste bili nagrađeni je 200 bodova. Bodove možete sakupljati i prilikom plaćanja platnom Mastercard Super Karticom. Koristite platnu Mastercard Super Karticu na svim POS terminalima i e-commerce, u Crnoj Gori i inostranstvu. Za svaka potrošena 2€ dobijate 1 bod. Minimalni prag koji je potrebno da dostignete kako biste bili nagrađeni je 150 bodova. U prva 3 mjeseca od aktivacije platne Mastercard Super Kartice ostvarićete duple bodove za plaćanja platnom Mastercard Super karticom.

Sakupljanje bodova, odnosno učestvovanje u Loyalty programu, važi za korišćenje kartice na POS terminalima i internetu, u Crnoj Gori i inostranstvu, ali ne i za podizanje gotovine na bankomatu.  

 

Koliko me sve to košta?

Naknada za izdavanje kartice   

bez naknade

Mjesečna članarina

0,50 EUR

Plaćanje na POS terminalima

bez provizije

Podizanje gotovine na bankomatima Hipotekarne banke

bez provizije

Podizanje gotovine na bankomatima drugih banaka

3,50 % (min. 3,50 EUR)