Mastercard Super kartica

Vaša lojalnost nam je uvijek bila na prvom mjestu, zbog čega želimo da vam se odužimo Mastercard Super Karticom i brojnim pogodnostima koje ona donosi.    • Bodovi pri svakom plaćanju, bilo gdje!
  • 500 bodova (5 EUR) dobrodošlice od IDEE*
  • Kuponi dobrodošlice u IDEA marketima
  • Dupli bodovi od Hipotekarne banke u prva 3 mjeseca
  • 3 mjeseca besplatno održavanje kartice
  • Preuzimanje za 15 MINUTA u filijali Hipotekarne banke

       *za potrošenih 50 EUR u IDEA prodavnicama za sve koji postanu korisnici do 30.06.

Mastercard Super kartica Vam omogućava beskontaktno plaćanje na prodajnim mjestima.

Mogućnost brzog, jednostavnog i sigurnog plaćanja dodavanjem kartice u telefon Android (aplikacija MojNovčanik) i Ios (Apple pay).

 

Sakupite bodove** u toku obračunskih perioda pri svakoj kupovini (2€=1 bod) i postanite dio našeg Loyalty programa. Za svaka potrošena 2€ dobijate 1 bod. Minimalni prag koji je potrebno da dostignete kako biste bili nagrađeni je 150 bodova. Sakupljene bodove, ukoliko pređete definisani prag, koristite u narednom obračunskom periodu, prilikom jedne ili više kupovina u IDEA prodavnicama.

Saznajte više o načinu sakupljanja bodova i pogodnostima na veb sajtu (https://www.superkartica.me/platna-kartica)

 

Svakog dana prilikom kupovine u IDEA prodavnicama provlačite Vašu Super Karticu i sakupljajte bodove. Svakih potrošenih 0.60€ donosi Vam 1 bod. Minimalni prag koji je potrebno da dostignete kako biste bili nagrađeni je 200 bodova. Bodove možete sakupljati i prilikom plaćanja platnom Mastercard Super Karticom. Koristite platnu Mastercard Super Karticu na svim POS terminalima i e-commerce, u Crnoj Gori i inostranstvu. Za svaka potrošena 2€ dobijate 1 bod. Minimalni prag koji je potrebno da dostignete kako biste bili nagrađeni je 150 bodova. U prva 3 mjeseca od aktivacije platne Mastercard Super Kartice ostvarićete duple bodove za plaćanja platnom Mastercard Super karticom.

Sakupljanje bodova, odnosno učestvovanje u Loyalty programu, važi za korišćenje kartice na POS terminalima i internetu, u Crnoj Gori i inostranstvu, ali ne i za podizanje gotovine na bankomatu.  

 

Koliko me sve to košta?

Naknada za izdavanje kartice   

bez naknade

Mjesečna članarina (uključuje SMS uslugu)

0,50 EUR

Plaćanje na POS terminalima

bez provizije

Podizanje gotovine na bankomatima Hipotekarne banke

bez provizije

Podizanje gotovine na bankomatima drugih banaka

3,50 % (min. 3,50 EUR)