BANK&SHOP – Nova poslovnica HB u Delta City-ju

image
BANK&SHOP – Nova poslovnica HB u Delta City-ju

SAOPŠTENJE ZA MEDIJE

  • Novi koncept bankarstva Hipotekarne banke BANK&SHOP u tržnom centru Delta city
  • 100 poklon kartica od 10 eura za prvih 100 koji otvore račun ili aktiviraju neku drugu uslugu banke
  • Savremena regulacija reda, SMS-om, bez čekanja


Hipotekarna banka je otvorila novu poslovnicu u tržnom centru Delta City na osnovama novog koncepta bankarstva - BANK & SHOP. Hipotekarna banka nudi komotniji i brži način obavljanja svih bankarskih aktivnosti i transakcija za fizička i pravna lica uz najavu skorog uspostavljanja najsavremenijeg redomata koji će čekanje u redovima svesti na najmanju moguću mjeru i u potpunosti ga prilagoditi potrebama klijenata. Klijenti neće morati da čekaju u redu već će dobiti SMS u trenutku kada su dva klijenta ispred njih. Klijent će u svakom trenutku moći i da proveri slanjem sms-a koliko je klijenata ispred njega.

Povodom otvaranja BANK & SHOP filijale na otvorenom prostoru, Hipotekarna banka je obezbijedila 100 poklon kartica od 10 eura (Premium Gift) za prvih 100 klijenata koji otvore račun odnosno aktiviraju neku od mnogobrojnih usluga Hipotekarne banke (kartica, SMS, HB klik, mHb klik, trajni nalog i sl.) u novom bank&shop prostoru Hipotekarne banke u Delta City centru.

BANK & SHOP šalter će biti otvoren za sve sadašnje i buduće klijente banke, svakog dana od 10-22 časa u skladu sa radnim vremenom Delta City centra. Nova BANK & SHOP zona nalazi se na drugom spratu Delta City centra, preko puta butika NEW YORKER (bivše mjesto pulta EPCG).


Hipotekarna banka - BANK&SHOP

Hipoteharna banka - BANK&SHOP