Besplatna ulaznica za bioskop Cineplexx uz MojNovčanik aplikaciju

image
Besplatna ulaznica za bioskop Cineplexx uz MojNovčanik aplikaciju
  • Jednu kartu kupiš, drugu dobiješ besplatno uz MojNovčanik Hipotekarne banke

Hipotekarna banka, u saradnji sa Mastercardom, pripremila je promotivnu akciju za korisnike mobilne aplikacije MojNovčanik u bioskopu Cineplexx pod sloganom: Besplatna ulaznica uz MojNovčanik aplikaciju!

Kupovinom jedne ulaznice za projekciju u biskopu Cineplexx  putem aplikacije Moj novčanik, korisnik će drugu kartu dobiti besplatno.

Ova promotivna akcija počinje u subotu, 7. maja i trajaće do 7. juna, subotom, nedjeljom i utorkom, a namijenjena je svim postojećim ali i novim korisnicima aplikacije MojNovčanik.

Podsjećamo da aplikacija MojNovčanik (za Android mobilne telefone koji imaju ugrađenu podršku za NFC) omogućava brzo, sigurno i beskontaktno plaćanje, uz pomoć mobilnog telefona, na POS terminalima koji prihvataju Mastercard platne kartice. Prednost ove aplikacije je što je dostupna svima koji posjeduju Visa ili Mastercard platnu karticu izdatu bilo gdje u svijetu.

Kako bi mogli da koriste pogodnosti mobilnog plaćanja, korisnici treba da preuzmu i instaliraju aplikaciju MojNovčanik sa Google Play Store-a i da pokrenu aplikaciju. Putem ove aplikacije, korisnikov mobilni telefon postaje i njegov novčanik, a velika pogodnost je što je potreban samo jedan PIN KOD za plaćanje svim Mastercard karticama koje su unijete u aplikaciju MojNovčanik.

Preuzmite aplikaciju - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hipotekarnabanka.mojnovcanik&hl=en

Kako da instalirate aplikaciju MojNovčanik -https://www.youtube.com/watch?v=rYs1rC-8VkY

Kako da koristite aplikaciju ako niste klijent Hipotekarne banke - https://www.youtube.com/watch?v=sbGakFm8NYg

Logično je.

Vama posvećena, Hipotekarna banka.