Bez redova na šalterima renovirane filijale Hipotekarne banke

image
Bez redova na šalterima renovirane filijale Hipotekarne banke

Hipotekarna banka je otvorila renoviranu poslovnicu u ulici Slobode u Podgorici, sedmu po redu u poslednjih godinu dana. To je u skladu sa strategijom banke da kontinuirano ulaže u unapređenje svojih odnosa sa klijentima i unapređenje prostora za rad zaposlenih. Renovirana poslovnica zadovoljava sve savremene standarde, i u njoj će kllijenti dobijati kvalitetne bankarske usluge u komfornom i prijatnom okruženju. 

Rukovodilac Ekspoziture u ulici Slobode, Podgorica, Ivan Marković, prilikom otvaranja moderne poslovnice naglasio je: '' Hipotekarna banka kontinuirano ulaže u najnovije bankarske usluge i poslovnu mrežu, ali i u unapređenje svojih odnosa sa stanovništvom i privredom. Njima smo posvećeni, cijenimo njihove zahtjeve i u tom cilju renovirali smo našu sedmu poslovnicu.
Moderna, savremena poslovnica u centru Podgorice, u Ulici slobode, opremljena je najnovijim redomatima, wi fi zonom, a ljubazno osoblje obezbijediće efikasan servis za potpuni komfor klijenata i pružanje najboljih i sigurnih bankarskih usluga bez redova i čekanja.
Hipotekarna banka je lider na crnogorskom tržištu po likvidnosti, kao i na polju uvođenja novih tehologija u bankarsko poslovanje, ali je takođe svjesna da je lični kontakt nezeamjenjiva karika u uspostavljanju i održavanju dobrih odnosa sa svojim klijentima. Zato smo sigurni u to da će svi biti zadovoljni efikasnošću i kvalitetom usluga u novoj, modernoj poslovnici u ulici Slobode. Ovo je već sedma poslovnica u posljednjih godinu dana koju je banka renovirala.''

Hipotekarna banka prepoznata je kao banka koja se fokusira i prva na crnogorsko tržište uvodi mnoge savremene, digitalne bankarske platforme i usluge. Ali takođe, nikako ne zanemaruje jedan od najvažnijih segmenata uspostavljanja i održavanja dobrog odnosa sa klijentima, a to je lični i neposredni kontakt. Zato vjerujemo da će postojeći i budući klijenti bitii zadovoljni efikasnošću i kvalitetom usluga u novoj, modernoj poslovnici u ulici Slobode.

Renovirana poslovnica u Podgorici, nastavak je unapređenja filijala Hipotekarne banke širom Crne Gore. Podsjećamo, savremeniji izgled i dodatnu funkcionalnost nedavno su dobile poslovnice u Bijelom Polju, Beranama, Herceg Novom, Budvi i Nikšiću a otvorena je i savremena filijala u tržnom centru Delta City, koja radi po principu BANK&SHOP.