HB Booking workshop: Unapređenje internet prodaje

image
HB Booking workshop: Unapređenje internet prodaje
  • Besplatna radionica za turističku privredu
  • Eminentni predavač - Dragan Varagić: "Unapređenje internet prodaje za potrebe turističke privrede"
  • On-line naplata putem HB Booking servisa

 

U susret predstojećoj turističkoj sezoni, Hipotekarna banka organizuje radionicu namijenjenu turističkoj privredi: pravnim i fizičkim licima koji su izdavaoci smještaja, vlasnicima rent-a-car agencija kao i agencijama koje se bave organizacijom izleta.

O vrlo aktuelnoj i korisnoj temi "Unapređenje internet prodaje za potrebe turističke privrede", govoriće Dragan Varagić, strateg biznis transformacije i e-poslovnog razvoja, bloger, profesionalni predavač iz oblasti poslovne primjene Interneta.

 Sejad Šehić, direktor Sektora kartičnog poslovanja i naprednih kanala prodaje, učesnicima radionice detaljno će predstaviti jedinstveni platni servis Hipotekarne banke, HB booking. HB Booking platni servis omogućava registrovanim izdavaocima smještaja, rent-a-car i turističkim agencijama on-line naplatu svojih usluga, bez izrade sopstvenog web sajta, a njihovim klijentima bezbjedno i jednostavno plaćanje svojim platnim karticama, bez upotrebe POS terminala, u skladu sa najvišim bezbjednosnim standardima kartičnih kuća.

 Radionica će se održati 10. aprila u hotelu ''Budva'' u Budvi, sa početkom u 11h. Radionica je besplatna a broj mjesta je ograničen. Radionici mogu prisustvovati svi zainteresovani subjekti, nezavisno od toga da li su klijenti Hipotekarne banke. 

Prijave na radionicu traju do 8. aprila a vrše se putem prijavnog formulara na websajtu www.hb.co.me. Više informacija može se dobiti i putem mejla email adresa.