HB saopštenje - Hipotekarna banka otvorila poslovnicu u Portonovom

image
HB saopštenje - Hipotekarna banka otvorila poslovnicu u Portonovom
  • Hipotekarna banka otvorila vrata svoje posebno dizajnirane filijale u Portonovom
  • Lansirana nova co-brand Portonovi Visa Infinite kartica – prva na tržištu Crne Gore
  • Donacija J.U. Dnevnom centru za djecu sa smetnjama i teškoćama u razvoju Herceg Novi

Hipotekarna banka Crne Gore otvorila je novu, ekskluzivnu poslovnicu u Portonovom i tim povodom u saradnji sa kompanijom Visa, lansirala je Portonovi Visa Infinite karticu.

Otvarajući poslovnicu, izvršni direktor Hipotekarne banke za poslove sa fizičkim licima i napredne kanale prodaje, Nikola Špadijer, naglasio je da je jedinstven i ekskluzivan rizort, kao što je Portonovi, inspirisao Hipotekarnu banku da rezidentima i svima koji ga posjećuju ponudi najbolju uslugu u prostoru koji je enterijerski potpuno prilagođen standardima ovog luksuznog kompleksa.

„Hipotekarna banka prepoznata je po posvećenosti  klijentima i otvaranjem ove nove, savremene poslovnice želimo da damo svoj doprinos ekskluzivnosti ovog novog crnogorskog turističkog bisera. Tim povodom smo lansirali  Portonovi Visa Infinite karticu, koja je prvenstveno namijenjena rezidentima ovog rizorta. Raduje nas što i ovdje svojim klijentima možemo ponuditi najbolju bankarsku uslugu i servise.  Kombinovanjem najsavremenijih, ali i tradicionalnih bankarkih proizvoda, Hipotekarna banka će i ubuduće nastojati da proizvode prilagodi aktuelnim zahtjevima tržišta i potrebama klijenata“, istakao je Špadijer.

Osim brojnih povoljnosti i popusta u okviru Portonovi rizorta, Portonovi Visa Infinite kartica omogućava pogodnosti boravka u preko 1.000 VIP salona na aerodromima u više od 450 gradova svijeta uz 6 besplatnih ulazaka godišnje, konstantnu pomoć (24/7) vezanu za putovanje i zdravstvenu zaštitu, posebne ponude luksuznih hotela, kao i 12 odsto popusta i pogodnosti u više od 985 hiljada hotela u cijelom svijetu.

S ovom karticom, ukoliko njome plaćate putovanje van zemlje,  International Medical & Travel Assistance Service program osigurava Vas i Vašu užu porodicu u trajanju do 90 dana, uz dodatno osiguranje od kašnjenja leta i prtljaga.

Vlasnici Portonovi Visa Infinite kartice imaju popust do 25% na prioritetne usluge na aerodromima širom svijeta, a pri kupovini Visa Infinite karticom, stiču pravo i na zaštitu kupljenog predmeta od gubitka, krađe i oštećenja.

Takođe, vlasnici ove kartice, koja je, prije svega, namijenjena rezidentima Portonovi rizorta imaju i Visa Concierge servis, 24 sata, svakog dana u godini – ma gdje se nalazili.

To znači da u svakom trenutku, u zemlji i inostranstvu, na raspolaganju imaju individualnu pomoć sa velikim izborom usluga poslovnog i privatnog karaktera, kao što su rezervacija putovanja ili rent-a-car usluga, pronalaženje karata za događaje, kupovina i dostava poklona, rezervacija mjesta u kraljevskoj loži na teniskom turniru!

Više informacija o Portonovi Visa Infinite kartici može se dobiti u poslovnici Hipotekarne banke u Portonovom i na www.hbvisainfinite.me.

“Sa više od šest decenija Globalnog prisustva i više od tri decenije prisustva na ovim prostorima, Visa posjeduje veliko iskustvo u radu sa različitim segmentima potrošača. Svaka Visa Infinite kartica predstavlja jedinstven proizvod koji spaja superiornost brenda svjetske klase, vrhunsku tehnologiju i niz privilegija kako bi udovoljili zahtjevima premium korisnika. Zadovoljstvo nam je da u saradnji sa našim dugogodišnjim partnerom Hipotekarnom bankom plasiramo najprestižniji proizvod na ovom tržištu kako bi što bolje zadovoljili potrebe korisnika Visa kartica u Crnoj Gori“ izjavio je Srđan Dakić, Biznis Lider za Razvoj Poslovanja za region Jugoistočne Evrope.

''Stvarajući Portonovi rizort vodili smo se idejom da našim posjetiocima pružimo najbolje iskustvo i najbolju uslugu u Rizortu. Pažljivo smo birali partnere i srećni smo što je Hipotekarna banka, banka koja je prepoznata kao lider u inovativnim servisima, upravo sa nama. Portonovi Visa Infinite kartica dokaz je posvećenosti naših brendova u stvaranju proizvoda koji korisnicima omogućavaju da uživaju najbolju uslugu koja znači i kvalitet i brojne povoljnosti.'' , istakao je Stevan Milić, generalni direktor Portonovi rizorta.

Ovim povodom ponosno ističemo da kompanija Azmont Investments i Hipotekarna banka opredjeljuju sredstva za donaciju u vrijednosti od 6.000 eura J.U. Dnevnom centru za djecu sa smetnjama i teškoćama u razvoju Herceg Novi. Donacija je namijenjena za nabavku didaktičkih učila, didaktičkih igračaka, sportskih rekvizita i opreme koju je potrebno imati u radnom i dnevnom prostoru u kojem borave djeca i mladi sa smetnjama i teškoćama u razvoju u ovom centru.