Hipotekarna banka će i ove godine uzeti učešće u tradicionalnoj akciji Centralne banke Crne Gore povodom obilježavanja 31. oktobra, Dana štednje

image
Hipotekarna banka će i ove godine uzeti učešće u tradicionalnoj akciji Centralne banke Crne Gore povodom obilježavanja 31. oktobra, Dana štednje
Hipotekarna banka će i ove godine uzeti učešće u tradicionalnoj akciji Centralne banke Crne Gore povodom obilježavanja  31. oktobra, Dana štednje.

Akcija podrazumijeva dodjelu štednih računa djeci koja se rode od 31 . oktobra do 6. novembra  2021. godine u Crnoj Gori. Djeci rođenoj u ovom  periodu, čiji roditelji otvore račun štednje u Hipotekarnoj banci, na istom računu biće položeno 200 eura, pored 200 eura koje donira Centralna banka. Deponovani iznos od 400 eura biće oročen na godinu dana, a nakon isteka tog perioda, roditelji novac mogu podići ili opet položiti na štednju.

Povodom obilježavanja Dana štednje, želimo da podsjetimo građane na jednu posebnu vrstu štednje, Aktiviraj sitniš. Pomoću ovog besplatnog servisa, štedi se po malo, često i jednostavno.

Štedna opcija „Aktiviraj sitniš“ omogućava korisnicima Visa i Mastercard debitnih kartica Hipotekarne banke da prilikom svake obavljene kupovine razliku između iznosa računa i prvog većeg iznosa prenesu na drugi transakcioni račun ili račune kumulativne štednje. Iznosi se mogu zaokružiti na 0,50 EUR, 1,00 EUR, 2,00 ili 5,00 EUR.

Za aktiviranje štednje je dovoljno imati ili otvoriti tekući račun za koji je vezana Visa ili Mastercard debitna kartica koja se koristi prilikom plaćanja na POS terminalima, otvoriti račun kumulativne štednje, račun dječje štednje „Mravac“ ili transakcioni račun, koji je različit od računa za koji je vezana kartica, ispuniti i potpisati Pristupnicu ili se prijaviti putem sajta banke.

Aktiviraj sitniš štednju čini jednostavnom, a iznos na kraju oročenog perioda pravi razliku u kućnom budžetu. Više informacija o ovoj, ali i svim drugim vrstama štednje, možete pogledati na www.hipotekarnabanka.com