Hipotekarna banka i Telekom donirali instrumente Klinici za ginekologiju

image
Hipotekarna banka i Telekom donirali instrumente Klinici za ginekologiju
Hipotekarna banka i Crnogorski Telekom su odlučili da, povodom petogodišnjice Premium programa, Klinici za ginekologiju i akušerstvo KCCG-a poklone laparoskopske instrumente. 
“Vaša namjera je za poštovanje i za primjer”, izjavila je direktorica Klinike dr Snežana Raspopović. 
 
 
 “Dvije ugledne kompanije, poznate i po uspješnom poslovanju i po svom odgovornom odnosu prema zajednici, pokazuju svima kako svoj uspjeh mogu proslaviti na pravi način – pomažući drugima. Donirani instrumenti će unaprijediti minimalno invazivnu hirurgiju na Klinici, smanjiti rizik od komplikacija i ubrzati oporavak naših pacijentkinja.” 
 
 Iz Hipotekarne banke i Crnogorskog Telekoma su poručili da je ovo nastavak njihovih donatorskih aktivnosti i da ovu donaciju realizuju u ime svojih klijenata, zaposlenih i poslovnih partnera, koji su doprinijeli da Premium bude najpopularnija platna kartica na crnogorskom tržištu.
 
Preko 17 hiljada korisnika Premium kartice ostvaruju popust do 30 odsto i kupovinu na rate na preko 1.200 prodajnih mjesta kod 371 partnera ovog programa. 
 
Od prošle godine, svim korisnicima je dostupna i mobilna aplikacija – Premium program, preko koga oni na svom telefonu imaju direktan pristup računu za koji je vezana Premium kartica. Bez odlaska u banku, 24 sata dnevno, svih sedam dana u sedmici, korisnici mogu prenijeti sredstva na drugi račun, platiti račune, pregledati transakcije i provjeriti stanje na računu, naglašeno je iz Hipotekarne banke i Telekoma.Izvor: http://antenam.net/