Hipotekarna banka korak ispred drugih

image
Hipotekarna banka korak ispred drugih
Hipotekarna banka je prva banka na crnogorskom tržištu koja svojim klijentima omogućava plaćanje putem mobilnog telefona bez obzira na to koji operativni sistem telefon koristi.

Kao lider u inovacijama u bankarskom sektoru, Hipotekarna banka klijentima pruža mogućnost da sa svojim telefonom vrše sva plaćanja i svoj novčanik ostave  kod kuće.

Mastercard kartica Hipotekarne banke omogućava klijentima da plaćaju mobilnim novčanikom putem iOS i Android platforme. Četiri razloga zbog kojih preporučujemo klijentima plaćanje mobilnim telefonom su: smanjenje fizičkog kontakta - bez potrebe ukucavanja PIN-a, dovoljno je telefon prisloniti na mobilni čitač, mobilni novčanici su brži i jednostavniji, mobilno plaćanje je sigurnije od plaćanja gotovinom, plaćanje mobilnim telefonima danas je moguće na sve više mjesta.

Novi Apple korisnici više informacija mogu pogledati na linku, dok dugogodišnji korisnici Android uređaja detalje mogu pronaći na mojnovcanik.me

Mobilno plaćanje je siguran, lak i bezbjedan načinu plaćanja u svakom trenutku, u svim prodajnim objektima koji podržavaju beskontaktno plaćanje.