Hipotekarna banka mecena Crnogorskog narodnog pozorišta

image
Hipotekarna banka mecena Crnogorskog narodnog pozorišta

Predstavnici Hipotekarne banke i Crnogorskog narodnog pozorišta danas su, u Crnogorskom narodnom pozorištu, potpisali ugovor o generalnom sponzorstvu. Ugovor su potpisale Ana Ristić, direktorka marketinga Hipotekarne banke i Zorana Kralj, direktorka Crnogorskog narodnog pozorišta.

Uskoro će svi klijenti Hipotekarne banke koji posjeduju Premium karticu mogu kupiti karte uz popust od 10 odsto.

“Sigurni smo da je ovo najbolji način da čestitamo i zajednički proslavimo Dan Crnogorskog narodnog pozorišta. Hipotekarna banka je sa zadovoljstvom prihvatila ulogu mecene vodeći računa o potrebi i strategiji najvažnije institucije kulture da kreira što kvalitetnije kulturne sadržaje za svoju publiku. Posvećenost razvoju kulture i pozorišne magije jedan je od imperativa društveno odgovornog poslovanja naše banke, ali i odnos poštovanja prema potrebama građana I naših klijenata za konzumiranjem sadržaja iz sfere culture .Raduje nas što je pozorište uz izuzetnu premijeru predstave “Bura” krenulo u nove pozorišne pobjede, uz pouzdanog i lojalnog prijatelja pozorišta-Hipotekarnu banku”-rekla je Ana Ristić, direktorka marketinga Hipotekarne banke

Zorana Kralj je ovom prilikom izjavila :” Želim da izrazim veliko zadovoljstvo zbog partnerstva sa Hipotekarnom bankom, koje daje najbolji mogući primjer kakav odnos profitni sektor može imati prema umjetničkim institucijama. Ovakva podrška za nas je dragocjena, jer će nam pomoći da realizujemo neke od jako važnih programskih aktivnosti koje su nam u finansijskom smislu problematične, a sa druge strane vrlo značajne, kako bi u potpunosti ispunjavali našu misiju. Nadam da će ova vrsta iskazane društvene odgovornosti koja je dio poslovanja Hipotekarne banke, biti dobar model i za druge aktere biznis sektora, kako da prepoznaju svoj interes i u oblasti kulture i umjetnosti, umjesto uobičajene podrške isključivo sportskim aktivnostima ili komercijalnim sadržajima. Sigurna sam da će saradnja sa Crnogorskim narodnim pozorištem, kao centralnom institucijom kulture u zemlji, doprinijeti još boljem imidžu Hipotekarne banke, te da ćemo zajedno pospiješiti obim i kvalitet umjetničke produkcije.”

Potpisivanje Ugovora proslavljeno je u okviru svečanog događaja organizovanog povodom Dana Crnogorskog narodnog pozorišta.