Hipotekarna banka zlatni sponzor KK Primorje 1945 iz Herceg Novog

image
Hipotekarna banka zlatni sponzor KK Primorje 1945 iz Herceg Novog
Glavni izvršni direktor Hipotekarne banke Esad Zaimović sa saradnicima se sastao sa predsjednikom Opštine Herceg Novi Stevanom Katićem.

Povod sastanka je ugovor o sponzorstvu koji je Hipotekarna banka potpisala sa košarkaškim klubom Primorje 1945 iz Herceg Novog.

Ovim ugovorom, Hipotekarna banka je postala zlatni sponzor KK Primorje 1945 koji ove godine ima velike ambicije.

Zaimović je Katiću zahvalio na ljubaznom prijemu.

“Mi kao društveno odgovorna kompanija svake godine značajan dio budžeta investiramo u pomoć društveno odgovornim projektima. Procijenili smo da KK Primorje zaslužuje da bude podržan od strane Hipotekarne banke koja se opredijelila da bude zlatni sponzor ovog kluba. Mi vjerujemo u rukovodstvo kluba, u mlade košarkaše i siguran sam da ćemo u narednom periodu nastaviti da zajednički pratimo projekat i da će rezultati koji će se ostvariti u narednom periodu pokazati da smo dobro uradili”, kazao je Zaimović.

Takođe, on je zahvalio Katiću na razmatranju mogućnosti da Hipotekarna banka, koja već desetak godina ima filijalu u Herceg Novom, pronađe mogućnosti da dodatno pomogne građanima i privredi Herceg Novog kroz nove kreditne linije.

“U procesu smo odobravanja kreditne linije od Evropske banke za mala i srednja preduzeća i koristim priliku da pozovem sve privednike iz Herceg Novog da nam se obrate. Nadam se da ćemo nastaviti saradnju koju smo imali svih prethodnih godina.”, poručio je Zaimović.

Direktorica marketinga Hipotekarne banke Eva Ivanović kazala je da je ovaj ugovor samo nastavak društveno odgovornih aktivnosti kojima banka želi da poboljša uslove hercegnovskog kluba.

“Nastavljamo kao odgovorna i posvećena banka da pomažemo lokalnu zajednicu kroz niz zajedničkih inicijativa. Nadamo se uspješnoj takmičarskoj sezoni.”, kazala je ona.

Predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić zahvalio je Hipotekarnoj banci što se odlučila da bude zlatni sponzor KK Promorje koji je u vlasništvu Opštine.

“To smatramo kao jedan društveno odgovoran potez Hipotekarne banke koja se odlučila na ovaj korak. Mi ćemo svakako nastaviti saradnju koju smo imali i do sada sa Hipotekarnom bankom koju smatramo respektabilnim partnerom”, rekao je Katić.

Predsjednik KK Primorje Željko Roganović zahvalio je vlasniku kluba – Opštini Herceg Novi i predsjedniku Stevanu Katiću i Hipotekarnoj banci koja je, kako kaže, pronašla način da pomogne klub koji ima ambicija.

“Mi ambicije ne krijemo. Ovo je pravi način da se unaprijedi sport. Još jednom se zahvaljujem na ovom zlatnom sponzorstvu. Nadam se još boljim rezultatima u budućnosti”, zaključuje Roganović.