Hipotekarna s Mastercadom lansirala novi servis - HB Concierge

image
Hipotekarna s Mastercadom lansirala novi servis - HB Concierge

Hipotekarna banka, u saradnji sa kompanijom Mastercard, lansirala je novu uslugu za klijente, vlasnike Mastercard Gold kartica i Mastercard Platinum kartica pod nazivom HB Concierge.

U cilju promocije ovog vrhunskog servisa, Hipotekarna banka je u saradnji sa kompanijom Mastercard, priredila događaj u hotelu Hilton, na kojem je za svoje klijente organizovala gostovanje poznate pop pjevačice Nine Badrić.

Usluga HB Concierge podrazumijeva uslugu ličnog asistenta i razvijena je tako da zadovolji potrebe i najzahtevnijih klijenata. Mastercard Concierge servis Hipotekarne banke asistira klijentima na način što jednim telefonskim pozivom mogu zatražiti od svog HB Concierge-a željenu uslugu što klijentima ostavlja više prostora za ostale radne aktivnosti.

Za vlasnike Mastercard Gold i Mastercard Platinum kartica to znači da u svakom trenutku, 24 časa na dan, u zemlji i inostranstvu, na raspolaganju imaju individualnu pomoć sa velikim izborom usluga poslovnog i privatnog karaktera, kao što su rezervacija putovanja ili rent-a-car usluga, pronalaženje karata za događaje, kupovina i dostava poklona, ali i pristup jedinstvenim iskustvima i lokacijama i to na preko 40.000 najboljih svetskih hotela, klubova, restorana i spa centara.

Nikola Špadijer, izvršni direktor za poslove sa fizičkim licima i napredne kanale prodaje, podsjetio je na rekordne rezultate Hipotekarne banke u 2018. godini, iznoseći da se za banku s 400 miliona depozita i 250 miliona kredita može reći da je najlikvidnija u sistemu. “Svi klijenti Hipotekarne banke su navikli na najbolje servise i mi smo ponosni što, zajedno s našim pouzdanim partnerom kompanijom Mastercard, možemo da im ponudimo još jedan - HB Concierge - koji će im biti koristan i u poslovnom i u privatnom životu”, rekao je Špadijer, naglasivši da je ovo dvanaesti zajednički proizvod Mastercarda i Hipotekarne banke.

Jelena Ristić, direktor za tržišta Srbije, Crne Gore i BiH u kompaniji Mastercard, istakla je: „HB Concierge je jedna od najekskluzivnijih usluga za korisnike kartica i uvjereni smo da će korisnici vrlo brzo u svoju svakodnevicu uključiti ovo neprocjenjivo iskustvo. Pored toga, svi korisnici Mastercard Gold i Mastercard Platinum kartica Hipotekarne banke mogu da koriste i pogodnosti Mastercard Premium programa, koji uključuje: brzi prolazak pasoške kontrole, rezervacija taksi vozila ili besplatan parking na Aerodromu u Beogradu, potpuno besplatno korišćenje biznis klubova na aerodromima u Beču, Sarajevu i Beogradu, kao i pogodnosti iz sveta mode, kupovine i zabave. Zahvaljujem se još jednom našem partneru - Hipotekarnoj banci - na tome što zajedno uspešno izlazimo u susret svim potrebama naših korisnika i radujemo se predstojećim saradnjama.“

HB Concierge usluga se može aktivirati pozivom na telefonski broj +382 (0) 202 19905 ili putem mejla email adresa.

U okolnostima kada je vrijeme najvažniji resurs, Hipotekarna banka je, vodeći računa o potrebama klijenata, aktivirala servis koji će im olakšati svakodnevni život i uštedjeti  vrijeme.

Događaju je prisustvovao veliki broj privrednika, predstavnici kulturnog i javnog života Crne Gore.