„Karticu provuci – putovanje izvuci“: POZNATI SVI DOBITNICI

image
„Karticu provuci – putovanje izvuci“: POZNATI SVI DOBITNICI

19.05.2017.


SAOPŠTENJE ZA MEDIJE 

U okviru nagrađivanja Hipotekarne banke ‘Karticu provuci – putovanje izvuci’, najveći broj transakcija VISA karticom Hipotekarne banke u periodu od 18. aprila do 17. maja ostvarila je VUKOVIĆ MILENA.

Njoj će biti uručen vaučer za putovanje po sopstvenoj želji u vrijednosti od 1.000 €, kao i Visa gift kartica sa uplaćenih 500 € za trošenje po sopstvenom nahođenju. Prethodno su vaučer i Visa gift karticu dobili i Haris Bero i Dragica Boljević iz Podgorice.

Hipotekarna banka je u okviru nagrađivanja ‘Karticu provuci – putovanje izvuci’ obezbijedila i deset dodatnih nagrada, Visa gift kartica sa uplaćenih 100 eura, za najveći broj transakcija u periodu 18. aprila do 17. maja (izuzimajući dobitnike tri glavne nagrade), a dobitnici su:

 1. VOLKOV MARKO
 2. ĐUROVIĆ NEBOJŠA
 3. MAŠKOVIĆ MIROSLAV
 4. ŠOĆ FILIP
 5. ĐURKOVIĆ MILJAN
 6. TODOROVIĆ DUŠAN
 7. ČANOVIĆ IVAN
 8. BABAČA ADMIR
 9. MATVEEV DMITRIY 
 10. MAKSIMOVIĆ BORIS. 
Da podsjetimo, Hipotekarna banka je nagradila svoje klijente, fizička lica, koji su korisnici VISA kartica: Relax, Sprint, Gift, Classic i Gold a koji su u periodu od 18. aprila do 18. maja ostvarili najveći broj transakcija (kupovina) ovim karticama u tri zadata intervala.

Klijent Hipotekarne banke koja je ostvarila najveći broj transakcija u periodu od 18. aprila do 7. maja, Dragica Boljević iz Podgorice, prilikom preuzimanja nagrade izjavila je:
‘’Nagrada je divna. Mogu reći da je došla u prave ruke, jer ja uživam u putovanjima i mnogo volim da putujem. Zahvaljujem banci što mi je dala šansu da osvojim ovu prelijepu nagradu i ponosna sam na sebe što sam uspjela’’.__________________________________________


09.05.2017.SAOPŠTENJE ZA MEDIJE Klijentu Hipotekarne banke, Haris Beru iz Podgorice, koji je u okviru nagrađivanja Karticu provuci – putovanje izvuci imao najveći broj transakcija VISA karticom Hipotekarne banke u periodu od 18. do 27. aprila, uručen je vaučer za putovanje u vrijednosti od 1.000 eura, kao i Visa gift kartica sa uplaćenih 500 € za trošenje.

Da podsjetimo, Hipotekarna banka nagrađuje svoje klijente, fizička lica, koji su korisnici VISA kartica: Relax, Sprint, Gift, Classic i Gold ili koji u periodu od 18. aprila do 18. maja to i postanu, a ostvare najveći broj transakcija (kupovina) ovim karticama u tri zadata intervala.

Najveći broj transakcija u periodu od 18. aprila - 7. maja ostvarila je Dragica Boljević iz Podgorice, kojoj će narednih dana biti uručen vaučer za putovanje po sopstvenoj želji u vrijednosti od 1.000 eura i Visa gift kartica sa uplaćenih 500 € za trošenje po sopstvenom nahoženju. Treće proglašenje, za najveći broj transakcija od 18. aprila do 18. maja, predviđeno je za 19. maj.

Hipotekarna banka obezbjeđuje i deset dodatnih nagrada, Visa gift kartica sa uplaćenih 100 eura.
Najveći broj transankcija dobija se sabiranjem transakcija (kupovina) obavljenih putem POS terminala i Interneta, po svim karticama korisnika VISA kartica Hipotekarne banke (Sprint, Relax, Gift, Electron, Classic i Gold), bez obzira na visinu iznosa transakcija. Napominjemo da se podizanje novca preko bankomata i interne transakcije ne računaju u broj transakcija.

__________________________________________28.04.2017.


Prvo putovanje  "Karticu provuci - putovanje izvuci"  je dobio Haris Bero iz Podgorice!

Haris Bero je imao najveći broj transakcija Visa karticama Hipotekarne banke u perodu od 18. do 27. aprila.

Uz vaučer za putovanje u vrijednosti od 1.000 € dobio je i Visa gift karticu sa uplaćenih 500 € za trošenje.

Čestitamo dobitniku!

__________________________________________


19.04.2017.

P R A V I L A  igre „Karticu provuci – putovanje izvuci“


Hipotekarna banka nagrađuje sadašnje korisnike VISA kartica Hipotekarne banke i korisnike koji to postanu u periodu trajanja igre.
U  igri učestvuju korisnici VISA kartica Hipotekarne banke:

 • VISA Relax,
 • VISA Sprint,
 • VISA Gift,
 • VISA Classic i
 • VISA Gold.
   *Igra se ne odnosi na korisnike VISA Bussines platnih kartica Hipotekarne banke.

Igra „Karticu provuci – putovanje izvuci“ trajaće u periodu od 18. aprila do 18. maja 2017. godine.


Nagradni fond:
 • 3 Glavne nagrade: putovanje (Vaučer u vrijednosti 1000€ za putovanje + Visa gift kartica sa uplacenih 500 €)
 • 10 dodatnih nagrada: Visa gift kartica sa uplacenih 100 €

Uslovi učešća u  igri

• Nagrade se dodijeljuju klijentima (fizičkim licima) sa najvećim brojem transakcija VISA karticama Hipotekarne banke:
 • U broj transakcija ulaze transakcije (kupovina) obavljene preko POS treminala i interneta. Podizanje novca preko bankomata se ne računa.
 • Najveći broj transakcija se dobija sabiranjem transakcija po svim VISA karticama korisnika (Sprint, Relax, Gift, Electron, Classic i Gold).


Objavljivanje dobitnika

Imena dobitnika ce biti objavljena putem web-a (prezentacija banke, FB...) i to:
 • 28.04.2017. - Prva glavna nagrada: Najveći broj transakcija u periodu 18. -27. april
 • 08.05.2017. - Druga glavna nagrada: Najveći broj transakcija u periodu 18.aprila -07. maj
 • 18.05.2017. - Treća glavna nagrada: Najveći broj transakcija u periodu 18.aprila - 17. maj
 • 18.05.2017. - Dodatne nagrade: 10 VISA Gift kartica za uplaćenih 100 € za najveći broj transakcija u periodu 18. april - 17. maj (dobitnici glavnih nagrada ne ulaze u izbor)
Napomene:
Jedan klijent ne može biti nagradjen dva puta.
Zaposleni u Hipotekarnoj banci i članovi njihove uže porodice ne učestvuju u igri. 

Dobitnici ce biti kontaktirani od strane banke ili se mogu javiti putem mail-a email adresa