Laureati PRO.PR Vision City i Vision Manager

image
Laureati PRO.PR Vision City i Vision Manager
Na konferenciji za medije koja je danas održana u Uniji poslodavaca Crne Gore, Organizacioni odbor PRO.PR konferencije objavio je imena ovogodišnjih dobitnika priznanja PRO.PR Vision City i Vision Manager. To su glavni izvršni direktor Hipotekarne banke AD Podgorica, Esad Zaimović i Opština Kotor.Predsjednik Organizacionog odbora PRO.PR konferencije Danijel Koletić je istakao da je Vision Manager nagrada koja se dodjeljuje direktoru kompanije koja razumije važnost svih komunikacionih procesa i uspješno ih implementira, poštujući odnose s javnošću kao jednu od posebno važnih karika koje doprinose ukupnom poslovnom uspjehu kompanije.

Ove godine, laskava titula PRO.PR Vision Manager pripala je Esadu Zaimoviću, glavnom izvršnom direktoru Hipotekarne banke AD Podgorica, navodi se u saopštenju.

“PRO.PR Vision City je nagrada koja se dodjeljuje gradu iz zemlje domaćina PRO.PR konferencije – gradu koji svojim istorijskim, kulturnim i sadržajnim vrijednostima stvara međunardni publicitet i doprinosi prepoznatljivosti cijele države. Ove godine, za dobitnika priznanja PRO.PR Vision City izabrana je Opština Kotor”, dodaje se u saopštenju.

Od strane Organizacionog odbora PRO.PR, UPCG je izabrana za partnera koji pruža poslovnu podršku PRO.PR konferenciji u Crnoj Gori.

“Komunikacije čine osnov svih razvojnih procesa i poslovnih dogovora u privatnom, javnom i civilnom sektoru. Partnerskom podrškom koju pruža ovogodišnjoj PRO.PR konferenciji, UPCG ima namjeru da dodatno ukaže na značaj koji kompanije treba da posvete ulaganjima u komunikacione procese. Preduzeća koja su to na vrijeme prepoznala, bez obzira da li pripadaju kategoriji velikih, srednjih ili malih, već ostvaruju zapažene poslovne uspjehe koji ih izdvajaju od konkurencije i predstavljaju kao primjer u cijelom regionu”, kazala je šefica Sektora za PR i marketing UPCG Zvezdana Oluić.

Dosadašnji dobitnici priznanja PRO.PR Vision Manager su: Jože Mermal, predsjednik Uprave BTC City Ljubljana, Emil Tedeschi, predsjednik Uprave Atlantic grupe, Edhem Fočo, direktor AL Jazeera Balkans, Zdravko Šket, predsjednik Uprave u kompaniji Pevec.

PRO.PR je prva međunarodna konferencija za odnose s javnošću (PR) u Jugoistočnoj Evropi. Ove godine, konferencija biti održana od 7. do 10. aprila 2016. godine u hotelu Splendid, u Bečićima. Punih 14 godina, tematika programskih sadržaja PRO.PR konferencije posvećena je komunikacijskom menadžmentu i PR-u u privatnom, javnom i civilnom sektoru, kao i medijima. Moto PRO.PR konferencije je “Povezivanje u pokretu”

Izvor: www.cdm.me