Mastercard kampanja: Kada odmah pređeš na najbolji dio. Neprocjenjivo.

image
Mastercard kampanja: Kada odmah pređeš na najbolji dio. Neprocjenjivo.
Promociju beskontaktnog plaćanja mobilnim novčanicima

Beskontaktna plaćanja u značajnoj mjeri oblikuju očekivanja potrošača u pogledu brzine, praktičnosti i jednostavnosti, uz istovremenu izgradnju navike za korišćenje još savremenijih metoda, kakvo je plaćanje mobilnim novčanicima Apple Pay i MojNovčanik.
Kako raste broj korisnika mobilnih plaćanja, tako jača i prepoznavanje prednosti ove platne metode, tako da novo MasterIndex Crna Gora istraživanje za 2022. godinu pokazuje da 62% ispitanika cijeni brzo i jednostavno platno iskustvo koje mobilni novčanici osiguravaju. Uz ostale prednosti koje su korisnici već prepoznali, ističemo da 34% njih cijeni to što korišćenjem mobilnih novčanika mogu da ostvare povrat novca (keš-bek).

Kako bi nagradili postojeće i podstakli nove korisnike beskontaktnih plaćanja putem mobilnih novčanika, Hipotekarna banka u saradnji sa Mastercardom organizuje novu cashback akciju.

U periodu od 1. do 30. novembra, svi korisnici Mastercard® kartice Hipotekarne banke imaju mogućnost da ostvare automatski povrat novca. Obavljanjem najmanje 3 plaćanja putem svog mobilnog novčanika Apple Pay ili MojNovčanik u ukupnom minimalnom iznosu od 30€, korisnici ostvaruju povrat novca u iznosu od 5€.

Pravila akcije kao i odgovore na pitanja možete pronaći i preuzeti na sledećem linku

*Računaju se samo plaćanja putem mobilnog novčanika.
**Učestvuju kreditne i debitne Mastercard kartice fizičkih lica Hipotekarne banke.
***Povraćaj novca biće izvršen do 15. dana u mjesecu koji slijedi nakon mjeseca u kome je izvršeno poslednje plaćanje i može se ostvariti samo jednom u toku naznačenog perioda.