Nagrađen još jedan korisnik HB klik-a

image
Nagrađen još jedan korisnik HB klik-a

04.10.2016.

I treći Samsung Galaxy J5(2016) je pronašao dom, i to u Podgorici :)
Najaktivniji korisnik HB klika proteklog mjeseca bio je Vladimir Jokić! Telefon ga sjutra čeka u našoj poslovnici. :)05.09.2016.

Još jedan Samsung Galaxy J5 (2016) otišao je u Bar, ovog puta u ruke Veronike Ćetković!
Prijavite se na mHB&HB servis i plaćajte lako i bez stresa, a kao najaktivniji korisnik bićete nagrađeni od strane uvijek vama posvećene HB banke
05.08.2016.

Najaktivniji novi korisnik HB klika u proteklom mjesecu bila je Olga Luković iz Bara, te smo je nagradili Samsung Galaxy J5 (2016) telefonom! Olga je preuzela novi telefon u našoj poslovnici u Baru i sada je još spremnija da uživa uz elektronski servis Hipotekarne banke.
04.07.2016.

SAOPŠTENJE ZA MEDIJE


• Hipotekarna nagrađuje korisnike elektronskog i mobilnog bankarstva

• HB klik i mHB klik bez naknade

Korisnici Hipotekarne banke koji do 1. oktobra aktiviraju servis elektronskog bankarstva HB klik i mobilnog bankarstva mHB klik tri mjeseca neće plaćati naknadu za korišćenje usluge i naknade za transakcije. Na kraju svakog mjeseca, do 1. oktobra, najaktivniji korisnici elektronskog i mobilnog bankarstva, HB klik i mHB klik, biće nagrađeni telefonom “Samsung J5”.

Usluge elektronskog i mobilnog bankarstva Hipotekarne banke, Hb klik i mHB klik, omogućavaju klijetima Hipotekarne banke da većinu transakcija obave bez odlaska u banku, putem računara ili mobilnih telefona. Plaćanja računa, prenos sredstava i mnoge druge transakcije klijenti mogu obaviti s bilo kog mjesta gdje imaju internet konekciju.

Aplikacije HB klik i mobilna verzija mHB klik su potpuno sigurne i jednostavne za korišćenje.

“Hipotekarna banka je lider u inovacijama na bankarskom tržištu Crne Gore. Naši klijenti su navikli da od nas dobijaju moderne servise koji im omogućavaju da na lak, jednostavan i bezbjedan način koriste bankarske usluge. Sigurni smo u to da će u najskorije vrijeme većina naših klijenata koristiti elektronsko bankarstvo i tako štedjeti svoje vrijeme, ali i doprinijeti očuvanju životne sredine, jer neće štampati obrasce ili koristiti energiju za odlaske do poslovnice”, izjavila je direktorica marketinga Hipotekarne banke Ana Ristić.

Više informacija i prijava: OVDJE>>>