Nagradna igra ,,Plaćaj i vozi PREMIUM’’

image
Nagradna igra ,,Plaćaj i vozi PREMIUM’’
 • DESET GODINA PREMIUM PROGRAMA - NAGRADNA IGRA ,,PLAĆAJ I VOZI PREMIUM’’

Jedan od najpopularnijih programa u bankarskom sektoru u Crnoj Gori, PREMIUM PROGRAM Hipotekarne banke i Crnogorskog telekoma, već deset godina donosi velike povoljnosti crnogorskim građanima. U cilju obilježavanja deset godina uspješne saradnje na ovom projektu, kao i zahvalnosti svim korisnicima ovog programa i popularne Premium kartice, Hipotekarna banka u saradnji sa kompanijom Mastercard organizuje nagradnu igru za korisnike Premium Mastercard kartica pod nazivom „Plaćaj i vozi Premium”.

           

Nagradna igra će trajati od 10. septembra do 10. oktobra 2021. godine, a pravo učešća imaju svi klijenti, korisnici Premium Mastercard kartica Hipotekarne banke i Crnogorskog telekoma koji u periodu od 10. septembra do 10. oktobra budu koristili Premium Mastercard karticu za plaćanje na POS terminalima u zemlji i inostranstvu (odnosi na i za plaćanje na rate) ili za plaćanje putem interneta, uz uslov da je minimalni iznos transakcije/plaćanja 10 eura. 

Obezbijeđen je bogat nagradni fond, uz atraktivnu glavnu nagradu, automobil Renault Captur, i preko 150  nagrada/vaučera i to: 

 • 5 vaučera u vrijednosti od po 400,00€ za trgovinu telefona u Crnogorskom Telekomu,
 • 14 vaučera u vrijednosti od po 200,00€ za trgovinu u prodavnicama OKOV,
 • 14 vaučera u vrijednosti od po 200,00€ za trgovinu u prodavnicama Tehnomax,
 • 14 vaučera u vrijednosti od po 200,00€ za trgovinu u prodavnicama: Petit Bateau 5 vaučera, Penny Black 4 vaučera i Zegna 5 vaučera,
 • 14 vaučera u vrijednosti od po 200,00€ za trgovinu u prodavnicama Sport Vision,
 • 7 vaučera u vrijednosti od po 400,00€ za trgovinu u salonu namještaja Namos Dajković,
 • 14 vaučera u vrijednosti od po 200,00€ za trgovinu u prodavnicama Tenero Fashion,
 • 14 vaučera u vrijednosti od po 200,00€ za trgovinu u prodavnicama Kidsland,
 • 28 vaučera u vrijednosti od po 100,00€ za trgovinu u parfimerijama Bar Kod Shop i
 • 28 vaučera u vrijednosti od po 100,00€ za trgovinu u prodavnicama VOLI.

 

Nikola Špadijer, izvršni direktor Hipotekarne banke za poslovanje sa fizičkim licima, povodom desetogodišnjice Premium programa naglasio je: ‘’Konstatan rast, iz godine u godinu, zadovoljnih korisnika Mastercard Premium programa, koji je postao najpopularniji program ove vrste u Crnoj Gori, najbolji je pokazatelj da smo, zajedno sa našim partnerima, prethodnih deset godina bili istinski posvećeni našim korisnicima. Samo u prethodnih šest godina broj korisnika programa se povećao dva i po puta – sa oko 14 na skoro 40 hiljada korisnika. U tom periodu gotovo se udvostručio i broj partnera – od njih 300 sa 900 prodajnih mjesta iz 2015. došli smo do blizu 600 partnera sa preko 2.000 prodajnih mjesta. Program smo stalno nadograđivali, poštujući potrebe i želje naših klijenata, unapređujući korisničko iskustvo, pa je danas Premium kartica platna kartica sa najviše povoljnosti na bankarskom tržištu Crne Gore, kojom se uz popuste do 30 odsto i do 24 rate može trgovati na preko 2000 lokacija u Crnoj Gori. Premium kartica svojim korisnicima nudi izbor čak 2 od ponuđena 4 osiguranja, a omogućava i dodatno iskustvo koje nudi Mastercard platinum platforma. I u narednom periodu, zajedno sa partnerima, nastavićemo da kroz inovacije unapređujemo ovaj program’’.

Jelena Ristić, direktorka za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine u kompaniji Mastercard, takođe je iskazala zadovoljstvo učešćem Mastercarda u Premium programu: „Kada smo krajem prošle godine predstavili novu Premium Mastercard karticu kao deo prepoznatljivog PREMIUM programa Hipotekarne banke, korisnicima smo dali priliku da uživaju u prednostima koje samo Mastercard Platinum portfolio pruža, od besplatnog pristupa biznis klubovima na aerodromima do uživanja u nezaboravnim iskustvima u okviru Priceless Cities programa. Ovom nagradnom igrom želimo da se zahvalimo korisnicima koji su u Premium Mastercard kartici prepoznali idealnog partnera za svoje svakodnevne trgovačke aktivnosti, a verujemo da će atraktivni nagradni fond podstaći i neke nove korisnike da se uvere u brzinu, sigurnost i praktičnost kartičnih plaćanja uvek i svuda.“

 

Određivanje dobitnika vrši se slučajnim izborom imena vlasnika Premium Mastercard kartice Hipotekarne banke, pomoću softvera specijalno dizajniranog za ovu priliku.

 

Svi detalji o nagradnoj igri mogu se pogledati u Pravilima nagradne igre .

Na linku možete pogledati video reklamu.