Nagradni foto konkurs

image
Nagradni foto konkurs
• Hipotekarna banka organizuje nagradni foto konkurs • 500 eura za tri najbolje fotografije
„Montenegro zoom“ – tema je nagradnog konkursa za najbolju fotografiju, koji Hipotekarna banka organizuje pod sloganom Posvećeni vašoj kreativnosti.

Pravo učešća na konkursu imaju svi punoljetni građani Crne Gore. Minimalna rezolucija fotografije koja se dostavlja za učestvovanje na konkursu treba biti 3216*2136px | 300 dpi. Autor najbolje fotografije po mišljenju žirija dobiće nagradu od 250 eura, dok će druga treća nagrada iznositi 150, odnosno 100 eura. Svi koji žele da učestvuju u ovom nagradnom konkursu, fotografije treba da proslijede do 3. jula u podne na e-mail: email adresa, sa naznakom: Za Nagradni foto konkurs “POSVEĆENI VAŠOJ KREATIVNOSTI” i navedu sljedeće podatke:

ime i prezime,
broj telefona i naziv fotografije.

Hipotekarna banka će fotografije koje uđu u uži izbor za nagradu, objavljivati na svom veb sajtu i na društvenim medijima, a zadržava pravo da organizuje izložbu poslatih fotografija u svojim poslovnicama i nagrađene fotografije 12 mjeseci od objave rezultata koristi u nekomercijalne svrhe.

"Ovaj konkurs je namijenjen i profesionalnim fotografima i svim kreativnim ljudima kojima je fotografisanje hobi. Želimo da nam učesnici prikažu ljepotu svoje domovine, nepoznate predjele i one poznate u atmosferi i iz uglova koji pokazuju kreativnost autora. Crna Gora je raj za oči, sve je tu nadohvat objektiva: i kamen i more, planinski vrhovi i mostovi, jezera i stare kuce, rijeke i gore…, gdje god se okrenemo, tema je za dobru fotografiju. Vjerujem da će i ovaj konkurs biti makar dijelom inspirativan za fotografe, kao što je i Crna Gora inspirativna. Pozadinu našeg novog veb sajta upravo će krasiti nagrađene fotografije“, kazala je direktorica marketinga Hipotekarne banke Ana Ristić. Učesnici mogu poslati do 5 fotografija, koje moraju biti autorsko djelo pošiljaoca.