Nova moderna poslovnica u Beranama

image
Nova moderna poslovnica u Beranama
SAOPŠTENJE ZA MEDIJE
  • Nova moderna poslovnica Hipotekarne banke u Beranama
  • Nakon novih poslovnica u Delta City-u, Budvi i Herceg Novom, Hipotekarna banka otvorila i novu poslovnicu u Beranama

Hipotekarna banka Crne Gore otvorila je sinoć novu, savremenu poslovnicu u Beranama, u ulici Mojsija Zečevića bb, u centru grada. Svečanom događaju otvaranja prisustvovali su predsjednik opštine Berana, glavni menadžer grada, kao i mnogi klijenti i predstavnici privrednog sektora iz Berana. Svi postojeći i budući klijenti Hipotekarne banke, u ovoj filijali, kao i svim filijalama širom Crne Gore, dobiće najkvalitetniju uslugu i maksimalnu posvećenost.

Izvršni direktor za poslovanje sa fizičkim licima i naprednim kanalima prodaje, Nikola Špadijer je izjavio da Hipotekarna banka konstantno ulaže u izgradnju i rekonstrukciju novih filijala kako bi svojim klijentima ponudila što kvalitetniju uslugu u modernim i prijatnim prostorima.

“Pored redovnih komercijalnih i ostalih aktivnosti ova godina je bila jako izazovna kako sa organizacione tako i logističke strane. Od početka godine smo otvorili novu poslovnicu u Delta City-u u Podgorici, preselili poslovnicu u Herceg Novom, otvorili velelepnu poslovnicu u Budvi, danas Berane a do kraja godine nas očekuje proširenje dvije velike filijale u Bijelom Polju i Nikšiću“, - naglasio je Špadijer.

Hipotekarna banka je jedna od vodećih banaka na crnogorskom tržištu i otvorena je prije deceniju u samom jeku ekonomske krize i svih teških dešavanja koja su pratila tada globalno, nacionalno i lokalno tržište.

„Strateška odluka na koju se odlučio naš menadžment, u potpunosti se pokazao ispravnim, tako da smo u teškoj, etabliranoj i ustoličenoj konkurenciji, uspjeli da se izborimo za svoje mjesto. Pozicija koju smo izgradili kako na nacionalnom tako i na lokalnom tržištu, a u skladu sa strategijom banke da redizajnira I tehnološki unaprijedi svoje poslovnice i ponudi klijentima još veći komfor i zadovoljstvo, navela nas je da posle Budve i Herceg Novog, Berane bude prva filijala na sjeveru Crne Gore koja je urađena u skladu sa najmodernijim standardima“ - rekao je na otvaranju Rade Novović, direktor filijale Berane.

Građani Berana i svi sadašnji i budući klijenti Hipotekarne banke će imati mogućnost da sve svoje potrebe koje se tiču finansijskog poslovanja ostvaruju u najmodernijoj poslovnici u gradu, na izuzetno pristupačnoj i pogodnoj lokaciji uz jos veći komfor, bržu i bolju uslugu.