Nova poslovnica u Baru

image
Nova poslovnica u Baru

SAOPŠTENJE ZA MEDIJE

  • Nova poslovnica Hipotekarne banke u Baru
  • Prvi štedni ulog od 200 eura za sve bebe rođene u barskom porodilištu 1. februara
  • Uskoro usluga 24/7 i u Baru


Hipotekarna banka Crne Gore otvorila je novu, savremenu poslovnicu u ulici Maršala Tita bb, u Baru. Svi postojeći i budući klijenti Hipotekarne banke, u ovoj filijali, kao i u ostalih 17 širom Crne Gore, dobiće vrhunsku uslugu i maksimalnu posvećenost.

,,Hipotekarna banka prepoznata je po posvećenosti svojim klijentima i otvaranjem nove, savremene filijale u Baru, cilj nam je da klijentima ponudimo uslugu na još većem nivou. Svjetske inovacije u bankarskom poslovanju već godinama prva na crnogorsko tržište donosi Hipotekarna banka i mogu najaviti da će vrlo brzo i klijentima u Baru, između ostalog, biti dostupna jedinstvena 24/7 usluga, putem koje klijenti mogu realizovati sve vrste plaćanja, uplaćivati gotovinu, dnevne pazare, obavljati različite transakcije, transfere novca , sve to u bilo koje doba dana i noći, svakog dana u sedmici” istakla je Nada Đurović direktorica filijale Bar, prilikom otvaranja nove poslovnice u Baru.

Povodom otvaranja poslovnice, Hipotekarna banka je odlučila da svim bebama u barskom porodilištu, rođenim 1. februara 2016 godine, otvori štedni račun i dodijeli po 200 eura kao prvi štedni ulog. Na ovaj način, banka iskazuje svoje opredjeljenje da doprinosi i razvoju zajednice u kojoj posluje.

Ana Golubovic - Direktor sektora za poslovanje sa pravnim licima, prilikom otvaranja nove poslovnice, naglasila je:

,,Otvaranje nove poslovnice u Baru dešava se u godini koja je za nas izuzetno važna, a to je da se navršava deset godina od promjene vlasničke strukture Hipotekarne banke. U poslednjih deset godina banka je ostvarila prosječan rast od oko 40 odsto na godišnjem nivou, što našim klijentima uliva sigurnost, a to se i vidi po stalnom rastu broja klijenata. Kombinovanjem najsavremenijih i tradicionalnih bankarskih proizvoda Hipotekarna banka će i ubuduće nastojati da proizvode prilagodi aktuelnim zahtjevima tržišta.

Predstavnici banke sigurni su da će entuzijazam, znanje, profesionalnost i posvećenost klijentima zaposlenih, učiniti da i klijenti u Baru budu zadovoljni njihovim uslugama i prizvodima.
Hipotekarna banka primjenjuje dobru bankarsku praksu i zahvaljujući takvom pristupu banka posluje stabilno i uspješno i bilježi konstantan porast novih renomiranih klijenata. HB nudi čitavu lepezu korisnih proizvoda i usluga koja klijentima nudi najveću vrijednost, ali i najlakši način korišćenja usluga u skladu sa aktuelnim tehnološkim i komunikacionim trendovima.