Nove povoljnosti za 35.000 korisnika Premium kartice

image
Nove povoljnosti za 35.000 korisnika Premium kartice
  • Prestižna Platinum platforma za korisnike Mastercard Platinum Premium kartice
  • Popusti i kupovina do 24 rate
  • Dvije vrste osiguranja po izboru klijenta

Povodom obilježavanja devet godina od lansiranja prve i najuspješnije kartice na crnogorskom tržistu, predstavljena je nova, moderno dizajnirana PREMIUM kartica Hipotekarne banke i Crnogorskog Telekoma, koja će od danas  biti na Mastercard Platinum platformi, koja starim, ali i novim korisnicima nudi brojne dodatne povoljnosti. Korisnici Premium kartice sad imaju mogućnost da biraju dva od četiri osiguranja, što je jedinstven slučaj na crnogorskom tržištu, kao i kupovinu do 24 rate.

 

„Hipotekarna banka i Crnogorski telekom već više od devet godina rade na unapređenju Premium programa. Neću biti neskroman ako kažem da Premium kartica Hipotekarne banke predstavlja najpopularniji kartični proizvod u Crnoj Gori. To je kartica koja je apsolutno nezamjenljiva u novčanicima naših klijenata. Od danas Premium kartica Hipotekarne banke prelazi na sljedeći nivo , prelazi na Platinum platformu kartične šeme Mastercarda,sa potpuno novim dizajnom, sa svim onim benefitima od kojih ću pomenuti neke: besplatan ulazak u biznis klubove na aerodromima Beč i Beograd, prioritetan prolaz pasoške kontrole, popusti u renbt-a-car agencijama i hotelima širom svijeta. Ipak, ono što će najviše obradovati naše klijente jeste mogućnost kupovine i do 24  rate kod naših tradicionalnih partnera, uz sve popuste na koje su navikli svih ovih godina“ -izjavio je Nikola Špadijer, izvršni direktor Hipotekarne banke za poslovanje sa fizičkim licima.

 

 

Korisnici nove Premium kartice, prelaskom na Platinum platformu Mastercarda, imaće i jedinstvena iskustva tokom putovanja, uz pristup biznis klubovima na aerodromima, brži prolaz pasoške kontrole, besplatan dan parkiranja u garaži beogradskog aerodroma i mnoge druge. Svi korisnici nove kartice imaju pristup i neprocenjivim iskustvima na ekskluzivnoj Mastercard platformi Priceless.com, a odabirom selekcije pažljivo kreirane za korisnike Platinum kartica, korisnici mogu da isprobaju jedinstvena globalna iskustva.

 

 „Naše MasterIndex Crna Gora istraživanje za 2020. godinu pokazalo je da se korisnici pre svega oslanjaju na jednostavnost i praktičnost kartičnih plaćanja, a sve veći značaj se poklanja i dodatnim pogodnostima koje platne kartice pružaju. Platinum Mastercard je multifunkcionalni proizvod koji osim popusta i plaćanja na rate, korisnicima nudi i osiguranja i pristup brojnim pogodnostima prilikom putovanja, kao što je korišćenje neprocenjivih iskustava na platformi Priceless.com. Želela bih da se zahvalim našim dugogodišnjim partnerima iz Hipotekarne banke na deljenju vizije da izgradimo bezgotovinsko društvo u Crnoj Gori, kao i na tome što uvek osluškuju i na najbolji način odgovaraju potrebama krajnjeg korisnika.“- poručili su iz Mastercarda.

 

Premium program, prvi te vrste u Crnoj Gori, počeo je 2011. godine, kada je kroz partnerstvo Hipotekarne banke i Crnogorskog Telekoma lansirana Premium kartica, koja je ubrzo postala omiljena kartica svih klijenata banke, ali i prva kartica u Crnoj Gori sa funkcionalošću beskontaktnog plaćanja.

 

 

„Premium kartica će uskoro napuniti deset godina, i kada se osvrnemo na prethodni period možemo slobodno reći da je najbolja potvrda uspjeha te ideje upravo broj njenih korisnika koji neprekidno raste i koji se samo u proteklih pet godina, od 2015. do danas, povećao dva i po puta – sa oko 14 na 37 hiljada. U tom periodu gotovo se udvostručio i broj partnera – od njih 300 sa 900 prodajnih mjesta iz 2015. došli smo do preko 500 partnera sa preko 1.600 prodajnih mjesta, koliko ih je danas. Dakle, prije gotovo deset godina smo, u želji da nagradimo lojalnost naših korisnika, sa Hipotekarnom bankom i Mastercardom izašli van granica telekomunikacione industrije, a danas je riječ o najpopularnijoj platnoj kartici na tržištu. Naravno, prethodnu deceniju smo iskoristili da zajedno sa partnerima kroz različite inovacije značajno unaprijedimo korisničko iskustvo, i nastavićemo da radimo na tome i u godinama koje dolaze.“-kazao je Predrag Perković, direktor Komercijalnog sektora u Crnogorskom Telekomu

 

 

Danas Premium karticu aktivno koristi 35 000 korisnika, koji mogu ostvariti popuste na preko 1600 lokacija širom Crne Gore, plaćati na rate, dobijati SMS obavještenja o stanju na računu (prilivima, odlivima), koristiti usluge mobilnog bankarstva i pretraživati listu Premium partnera na sajtu www.premiumprogram.me kao i putem Premium program aplikacije, a sve to uz obezbijeđenu dodatnu bezbjednost online kupovine kroz 3D Secure.

 

Ukoliko ste korisnici postojeće Premium kartice možete je koristiti do datuma njenog isteka uz sve pogodnosti koje donosi nova Premium kartica.

Naravno ukoliko želite da odmah zamijenite svoju karticu, možete to učiniti – predlažemo da kontaktirate Vašeg ličnog bankara ili pozovete kontakt centar Hipotekarne banke na 19905.

Više o novoj premium kartici na www.premiumprogram.me i www.hb.co.me