Novi Premium program

image
Novi Premium program
Konferencija za štampu

Crnogorski Telekom, u saradnji sa Hipotekarnom bankom, od danas korisnicima nudi uslugu mobilnog bankarstva. Svi sadašnji i budući korisnici Premium kartice, pored popusta do 30 odsto na preko 900 prodajnih mjesta u Crnoj Gori i kupovinu na rate,sada mogu koristiti i usluge mobilnog bankarstva kroz mobilnu aplikaciju – Premium program, saopšteno je na današnjoj konferenciji za novinare.

 

“Ova aplikacija omogućava da na svom telefonu imate direktan pristup računu za koji je vezana Premium kartica. Bez odlaska u banku, 24 sata dnevno, svih sedam dana u nedjelji, korisnici mogu prenijeti sredstva na drugi račun, platiti račune, pregledati transakcije i provjeriti stanje na računu”, rekao je Marko Jovanović, rukovodilac Službe kartičnog poslovanja i naprednih kanala prodaje Hipotekarne banke, predstavljajući aplikaciju.

Direktor korporativne strategije i komunikacije Crnogorskog Telekoma Marko Stojović istakao je da je ovo logičan nastavak četvorogodišnje saradnje najinovativnije telekomunikacione kompanije u Crnoj Gori i najinovativnije banke. “Jedinstveno korisničko iskustvo i servisi koji našim klijentima omogućavaju najbolju uslugu, uz uštedu vremena i novca, zaštitni su znak Crnogorskog Telekoma. Sigurni smo u to da će nastavak ovog partnerstva sa Hipotekarnom bankom našim korisnicima omogućiti brojne uštede i bolji kvalitet korišćenja bankarskih i telekomunikacionih usluga”, rekao je Stojović, naglasivši da su sadašnjih 12,500 korisnika Premium kartice najbolji dokaz da su na pravi način odgovorili potrebama tržišta.

Premium aplikacija, osim dijela u kome je omogućeno mobilno bankarstvo, sadrži i informativni dio. Korisnici tu mogu pronaći spisak radnji u kojima se ostvaruju Premium povoljnosti, pretraživati po kategorijama i gradovima. Aplikacija, takođe,korisnicima šalje notifikacije o promocijama u zoni u kojoj se trenutno nalaze i pregled objekata u neposrednoj blizini u kojima se nude Premium popusti.

Osim popusta do 30 odsto i kupovine na rate kod 300 partnera, na preko 900 lokacija u Crnoj Gori, u promotivnom periodu Telekom nudi 20 odsto popusta na sve uređaje u T-Centrima uz mogućnost plaćanja na rate (izuzev za telefone iPhone 6 i Samsung S6).

Aplikacija Premium program je besplatna i dostupna za download na App Store i Google Play, a usluga mPremium mobilnog bankarstva, biće besplatna do kraja godine, od kada će se naplaćivati 0.50 € mjesečno. Za novu Premium karticu i korišćenje mPremium mobilnog bankarstva, osim u poslovnicama Hipotekarne banke i putem mobilne aplikacije, od danas se može prijaviti i u T-Centrima.

Više informacija o programu može se saznati na novom sajtu: www.premiumprogram.me.

Dodatne informacije:

  •  2011. godine Crnogorski Telekom i Hipotekrana Banka lansirali prvu co-brand benefit karticu Premium, namijenjenu korisnicima Telekomovih usluga
  • 2013. godine Premium postao član MasterCard porodice – prva kartica u Crnoj Gori sa funkcionalnošću paypass tehnologije
  • 2014. godine lansirana HB Premium aplikacija za pretragu radnji sa Premium popustom, apliciranje za karticu
  • 2014. godine lansiran prvi Premium MasterCard paypass Stiker
  • Broj Premium transakcija veći za preko 60% upoređujući period prvih 8 mjeseci ove i prethodne godine, a promet veći za preko 50% za isti period.
  • Preko 65% svih Premium transakcija predstavljaju beskontaktne transakcije.
  • Danas preko 300 partnera Premium programa sa preko 900 lokacija sa mogućim popustima i/ili ratama.
  • Septembar 2015 godine –   12500 Premium MasterCard paypass kartica