Obavještenje: Nova poslovnica Hipotekarne banke u Budvi

image
Obavještenje: Nova poslovnica Hipotekarne banke u Budvi


SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

  • Nova poslovnica Hipotekarne banke u Budvi
  • Savremena regulacija reda, SMS-om, bez čekanja
  • Usluga 24/7, u bilo koje doba dana i noći, svakog dana

Hipotekarna banka otvorila je novu, savremenu poslovnicu u Budvi, u Mediteranskoj ulici (kružni tok na ulasku u Budvu). Svi postojeći i budući klijenti Hipotekarne banke, u ovoj filijali, kao i u ostalim filijalama širom Crne Gore, dobiće vrhunsku uslugu i maksimalnu posvećenost.

Direktorka sektora za poslovanje sa pravnim licima, Ana Golubović je izjavila da značaj Budve, ne samo kao kao prijestonice crnogorskog turizma, obavezuje Hipotekarnu banku da svojim klijentima, građanima i svima koji dolaze u Budvu, ponudi najbolju uslugu u ekskluzivnom prostoru.

,,U 2018. godini smo pokrenuli novi koncept Bank & Shop u šoping molu Delta City u Podgorici, filijalu Herceg Novi preselili u novi i veći prostor, pred nama je preseljenje I proširenje filijala Nikšić i Berane. Sve ovo su investicije u zadovoljstvo klijenata I zaposlenih. Trend investiranja u nove tehnologije smo oplemenili redizajniranjem poslovnica. Hipotekarna banka će nastaviti da primjenjuje dobru bankarsku praksu i zahvaljujući takvom pristupu banka posluje stabilno i uspješno i bilježi konstantan porast novih renomiranih klijenata“ - naglasila je Golubović.

Povodom otvaranja poslovnice, Hipotekarna banka je sa fondacijom Budva, eko školom Danilo Kiš i Komunalnim preduzećem Budva zasadila sadnice divlje pomorandže, kao doprinos lokalnoj zajednici.
,,Hipotekarna banka prepoznata je po posvećenosti svojim klijentima i otvaranjem nove, savremene filijale u Budvi, cilj nam je da klijentima ponudimo uslugu na još većem nivou. Svjetske inovacije u bankarskom poslovanju već godinama prva na crnogorsko tržište donosi Hipotekarna banka i mogu najaviti da će vrlo brzo i klijentima u Budvi, izmedju ostalog, biti dostupna jedinstvena 24/7 usluga, putem koje klijenti mogu realizovati podizanje gotovine, upit u stanje, promjenu PIN-a, uplatu gotovine (papirnog i kovanog novca), plaćanje računa, plaćanje dospjelih obaveza, transfer novca, elektronsku dopunu, sve u bilo koje doba dana i noći, svakog dana u sedmici”, istakla je Milica Kovačević direktorica filijale Budva, prilikom otvaranja nove poslovnice..
Cijeneći dragocjeno vrijeme naših klijenata, u Budvi je u funkciji najsavremeniji redomat koji će čekanje u redovima svesti na najmanju moguću mjeru i u potpunosti ga prilagoditi potrebama klijenata. Klijenti neće morati da čekaju u redu već će dobiti SMS u trenutku kada su dva klijenta ispred njih. Klijent će u svakom trenutku moći i da provjeri slanjem sms-a koliko je klijenata ispred njega.

Predstvnici banke sigurni su da će entuzijazam, znanje, profesionalnost i posvećenost klijentima zaposlenih, učiniti da i klijenti u Prijestonici crnogorskog turizma budu zadovoljni njihovim uslugama i prizvodima.
Hipotekarna banka primjenjuje dobru bankarsku praksu i zahvaljujući takvom pristupu banka posluje stabilno i uspješno i bilježi konstantan porast novih renomiranih klijenata. HB nudi čitavu lepezu korisnih proizvoda i usluga koja klijentima nudi najveću vrijednost, ali i najlakši način korišćenja usluga u skladu sa aktuelnim tehnološkim i komunikacionim trendovima.


Hipotekarna banka - Budva

Hipotekarna banka - Budva

Hipotekarna banka - Budva