Otvaranje filijale u Bijeloj

image
Otvaranje filijale u Bijeloj
  • Hipotekarna banka nastavlja širenje mreže filijala
  • NOVA MODERNA POSLOVNICA SADA I U BIJELOJ

Hipotekarna banka otvorila je  juče novu, savremenu poslovnicu u Bijeloj. Svi postojeći i budući klijenti Hipotekarne banke, u ovoj filijali, kao i u ostalih 21 širom Crne Gore, dobiće vrhunsku uslugu i maksimalnu posvećenost. 

Tamara Braunović, direktorka poslovne mreže Hipotekarne banke kazala je da vjeruje da će novotovorena filijala u Bijeloj imati veliki značaj, kako za lokalno stanovništvo i privredu, tako i za mještane naselja od Kotora do Kumbora.

“Ovo je nova, dvadeset i prva poslovnica u našoj mreži, i njenim otvaranjem se približavamo našim klijentima, kako kroz otvaranje novih poslovnica, tako i kroz kontinuirano lansiranje modernih proizvoda i usluga. Naši klijenti će u ovoj filijali moći da apliciraju za sve tradicionalne bankarske proizvode i usluge: otvaranje računa, različite vrste kreditnih aranžmana i štednih proizvoda, ali i moći da uživaju u uslugama i proizvodima  koji su u koraku sa svjetskim trendovima”, istakla je ona.

Poslovnicu su zvanično, presIjecanjem vrpce, otvorili predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić, Tamara Braunović, direktorka poslovne mreže Hipotekarne banke i Siniša Ćurčija, direktor filijale Hipotekarne banke u Porto Novom.

Zahvalivši se rukovodstvu Hipotekarne banke, predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić kazao je da je moderna poslovnica, nalik ovoj, bila neophodna naselju Bijela jer se, kako je dodao, veliki privredni potencijal Herceg Novog nalazi baš u ovom dijelu opštine.

“U prethodnom periodu građani ovog naselja, kao i mnogobrojni turisti, sve bakarske potrebe završavali su u Herceg Novom, što od sada neće biti slučaj. Drago mi je što vidim da su mještani Bijele zadovoljni i da će, siguran sam, koristiti usluge Hipotekarne banke. Vjerujem da je ovo svakako jedna dobra saradnja,  te bih se još jednom zahvalio menadžmentu Hipotekarne banke što su se odazvali našem pozivu, i danas svečano otvorili poslovnicu u Bijeloj”, poručio je on.

Predstavnici banke sigurni su da će entuzijazam, znanje, profesionalnost i posvećenost zaposlenih,  učiniti da i klijenti u Bijeloj budu zadovoljni uslugama.

Hipotekarna banka posluje stabilno i uspješno, primjenjuje dobru bankarsku praksu i bilježi konstantan porast novih klijenata. U novoj, savremenoj poslovnici  u Bijeloj, klijenti će dobiti vrhunsku uslugu i maksimalnu posvećenost, a na raspolaganju je čitava lepeza korisnih proizvoda i usluga, u skladu sa aktuelnim tehnološkim i komunikacionim trendovima.

Ostajemo posvećeni u potpunosti našim klijentima u sadašnjosti, a strateški radimo na posvećenosti i u budućnosti.