Otvorena filijala u Gusinju

image
Otvorena filijala u Gusinju
Danas je u Gusinju otvorena nova filijala u mreži Hipotekarne banke, moderni ambijent prilagođen u potpunosti potrebama svih građana Gusinja i okolnih gradova.

Otvaranjem filijale u tom mjestu, svi klijenti, ali i mnogobrojni turisti koji ga posjećuju, biće u mogućnosti da brzo i jednostavno obavljaju sve bankarske usluge. Svečanom otvaranju filijale prisustvovali su predsjednik Opštine Plav i predsjednik Opštine Gusinje.

Direktorka poslovne mreže naše banke, Tamara Braunović, zahvalila se predsjednicima Opština Gusinje i Plav, vlasnicima i menadžmentu banke, klijentima, gostima i kolegama što su došli da zajednički obilježe otvaranje objekta, u blizini predivnog nacionalnog parka Prokletije.

"Otvaranje filijale banke predstavljaće priliku za podršku privredi i građanima, uticaće na razvoj lokalne ekonomije, doprinijeti održivom turizmu i razvoju poslovnih šansi. Vjerujemo da su građani Gusinja primili ovu vijest s radošću jer će na ovaj način moći da koriste mnogobrojne povoljnosti naših kartica i finansijskih proizvoda", kazala je Braunović i dodala da vjeruje da će biti od velikog značaja i za gusinjsku dijasporu u svijetu koja je, kako je istakla, pokazala da vjeruje uslugama banke i zahvalila se klijentima koji su tu sa njima, pružajući im više mogućnosti za finansijske transakcije, štednju i ulaganja.

"To bi moglo dodatno povećati ekonomske veze između gusinjske dijaspore i njihove matične zajednice, što bi moglo rezultirati razvojem novih poslovnih projekata i investicija", izjavila je Braunović.

Direktorka Filijale Gusinje, Anela Čekić, zahvalila se predstavnicima akcionara i menadžmenta Hipotekarne banke, gostima i svim Gusinjanima što su došli na otvaranje nove filijale Banke.

"Hipotekarna banka jedna je od vodećih banaka na crnogorskom tržištu, kako po bilansnoj sumi koja iznosi preko 920 miliona eura, tako po depozitima klijenata po kojima smo u samo vrhu s cifrom preko 780 miliona, ali i po sjajnim proizvodima i uslugama, te ne nosimo slučajno slogan Vama posvećeni", navela je Čekić.

"Želim da se posebno zahvalim akcionarima i menadžmentu banke koji su prepoznali važnost otvaranja filijale u našem gradu jer su svi građani Gusinja decenijama čekali na ovako važan trenutak koji je od velikog značaja, baš kao što je direktorka rekla, ne samo za privredu i građane Gusinja i okolnih gradova, već i za sve buduće investitore i našu mnogobrojnu dijasporu. Otvaranjem ove filijale, naš grad biće bogatiji za jedan novi, savremeni i reprezentativni bankarski prostor u kojem će se klijenti osjećati ugodno i gdje će dobiti kvalitetne bankarske usluge. I zato želim da vam se još jednom zahvalim i obećam profesionalne usluge s naše strane", zaključila je Čekić.

Hipotekarna banka,
Vama posvećena.