Otvorena poslovnica na Žabljaku, dvadeseta po redu u mreži Hipotekarne banke

image
Otvorena poslovnica na Žabljaku, dvadeseta po redu u mreži Hipotekarne banke
Hipotekarna banka obilježila je sjajne rezultate uz otvaranje nove, dvadesete poslovnice po redu, u centru Žabljaka. Cijeneći značaj ovog turističkog mjesta, zahtjeve i želje klijenata, a imajući u vidu da je Hipotekarna banka u potpunosti posvećena izgradnji i unapređenju svojih odnosa sa stanovništvom i privredom, otvorena je nova, savremena poslovnica na Žabljaku.
Poslovnica na Žabljaku nastavak je kontinuiranog unapređenja mreže filijala Hipotekarne banke širom Crne Gore. Savremeniji izgled, funkcionalnost i enterijerska intervencija arhitektonskog studija ANeMA na čelu sa arhitekticom Anjom Žunjić, usmjereni su ka potrebama klijenata a tematski su prilagođeni atmosferi nacionalnog parka Durmitor.
 
Hipotekarna banka kontinuirano ulaže u najnovije bankarske usluge, pa će tako i stanovnici i posjetioci Žabljaka biti u prilici da dobiju najkavlitetniju bankarsku uslugu u autentičnom i modernom ambijentu.

Obraćajući se prisutnim predstavnicima lokalne samouprave i biznis sektora, Ana Golubović, izvršna direktorica za poslove sa pravnim licima i finansijska tržišta, podsjetila je na izuzetne rezultate na 30.09. sa bilansnom sumom od 559 miliona eura, depozitnim portfoliom 454 miliona i neto dobiti od 7 miliona i 49 hiljada eura. Povodom otvaranja filijale na Žabljaku naglasila je:

„Filijala na Žabljaku predstavlja krunu našeg dobrog poslovanja u 2019. godini. Žabljak sa potencijalom i najavljenim investicijama u narednom periodu, kao jedan od dva planinska centra na sjeveru Crne Gore, predstavlja veliki potencijal. Mi u Hipotekarnoj banci smatramo da sa našim kvalitetom usluga i proizvodima koje nudimo možemo zadovoljiti potrebe ne samo lokalnog stanovnistva i investitora već i svih turista koji posjećuju Žabljak.“

Predsjednik Opštine Žabljak Veselin Vukićević izrazio je posebno zadovoljstvo zbog prisustva otvaranju nove poslovnice Hipotekarne banke na Žabljaku i tom prilikom je naglasio:

„Pored dvije banke koje već postoje na Žabljaku tu je sada i Hipotekarna banka što je najbolji pokazatelj pravog puta kojim idemo kada je u pitanju sve ovo što radimo. Izgradnja novih hotela, razvoj privrednih i drugih potencijala, tako da sa velikim zadovoljstvom i radošću dočekujem ovaj momenat kada konstatujemo da i jedna banka takvog kapaciteta kao Hipotekarna banka nalazi interes da upravo na Žabljaku otvori svoju poslovnicu“

Praksa Hipotekarne banke je da kao društveno odgovorna zajednica pomaže lokalno stanovništvo i privredu tako da je ovim povodom napravila vrijednu donaciju u iznosu od tri hiljade eura Gorskoj službi spašavanja Žabljak.

Predstavnik Gorske službe, Zoran Vojinović zahvalio se Hipotekarnoj banci na ovoj donaciji i podsjetio na značaj ovakvih donacija za službu spasavanja koja već trideset godina aktivno učestvuje u svim akcijama spasavanja u Opštini Žabljak i šire.

U novom prostoru na Žabljaku klijenti banke osjećaće se prijatno, a profesionalno i ljubazno osoblje obezbijediće efikasan servis za sve klijente banke.

Podsjećamo, savremeniji izgled i dodatnu funkcionalnost prošle godine dobile su poslovnice u Beranama, Bijelom Polju, Herceg-Novom, Budvi a otvorena su i savremena filijala u tržnom centru Delta City, kao i prestižna poslovnica u turističkom rizortu Portonovi.

Video sa otvaranja poslovnice na Žabljaku možete pogledati ovdje.