Pay&Get tržišna Mastercard kampanja

image
Pay&Get tržišna Mastercard kampanja

Poštovani klijenti,

informišemo vas o novoj promotivnoj kampanji kompanije Mastercard.

Svi korisnici Mastercard kartica, koji u periodu od 01. do 31. maja 2022. godine izvrše minimalno 3 online plaćanja, ukupne minimalne vrijednosti od 1 EUR, automatski ostvaruju pravo na povrat novca u iznosu od 5 EUR na račun povezan sa svojom Mastercard® karticom.

Navedenu vrstu povrata novca (cash-back) ostvariće svi korisnici Mastercard kartica, koji navedene online transakcije obave kod domaćih internet trgovaca, odnosno na domaćim platformama i aplikacijama, a važno je napomenuti da se računaju i plaćanja komunalnih računa obavljena na online platformama ili u aplikacijama kompanija i trgovaca koji tu opciju podržavaju, kao i online plaćanja koja se obavljaju sačuvanom platnom karticom, odnosno kroz uslugu credentials-on-file.

  • Pored potvrde sigurnosti i jednostavnosti online plaćanja, Mastercard je omogućio i automatski povrat novca.
  • Za obavljenje najmanje 3 online kupovine * svojom Mastercard® karticom ** u ukupnom minimalnom iznosu od 1 EUR, ostvarite povrat novca u vrijednosti od 5 EUR.
  • Period trajanja pogodnosti je od 01. maja do 31. maja 2022.
  • Pravila i uslov i učešća u kampanji mogu se pronaći na linku.

*Računaju se samo plaćanja putem interneta kod trgovaca koji imaju sjedište u Crnoj Gori, čiji je prihvatilac plaćanja banka sa sjedištem u Crnoj Gori.

**Učestvuju kreditne i debitne Mastercard platne kartice fizičkih lica izdatih od strane bilo koje banke u Crnoj Gori

***Povrat novca biće izvršen u roku od 15 dana od dana izvršene posljednje kupovine i može se ostvariti samo jednom u toku naznačenog perioda.

B2C dokument (Terms & Conditions, Uslovi kampanje) možete pronaći na linku.