Plati manje: 5 eura za postojeće, 10 eura za nove korisnike aplikacije MojNovčanik prilikom trgovine u VOLI marketima

image
Plati manje: 5 eura za postojeće, 10 eura za nove korisnike aplikacije MojNovčanik prilikom trgovine u VOLI marketima
  • Hipotekarna banka, Mastercard i Voli daruju korisnike aplikacije MojNovčanik
  • Plati manje: 5 eura za postojeće, 10 eura za nove korisnike aplikacije MojNovčanik prilikom trgovine u VOLI marketima
  • MojNovčanik omogućava brzo, sigurno i beskontaktno plaćanje, uz pomoć mobilnog telefona

Hipotekarna banka, u saradnji sa Mastercardom i Voli marketima, za sve postojeće, ali i nove korisnike mobilne aplikacije MojNovčanik, 12. maja pokreće promotivnu akciju. Svako ko se odluči da svoj račun u Voli marketima plati putem aplikacije MojNovčanik,  dobiće SMS (kratku tekstualnu poruku) sa kodom vrijednosti 5 eura za postojeće korisnike aplikacije, odnosno 10 eura za nove korisnike aplikacije MojNovčanik. Jedan korisnik ima pravo na jedan kod. Ova promotivna akcija trajaće do 11. juna, a promotivni kodovi mogu se iskoristiti i mjesec dana nakon tog datuma, odnosno do 11. jula.

Podsjećamo da aplikacija MojNovčanik (za Android mobilne telefone koji imaju ugrađenu podršku za NFC), omogućava brzo, sigurno i beskontaktno plaćanje, uz pomoć mobilnog telefona, na POS terminalima koji prihvataju Mastercard platne kartice. Prednost ove aplikacije je što je dostupna svima koji posjeduju Visa ili Mastercard platnu karticu izdatu bilo gdje u svijetu.

Da bi mogli da koriste pogodnosti mobilnog plaćanja, korisnici treba da preuzmu i instaliraju aplikaciju MojNovčanik sa Google Play Store-a i da pokrenu aplikaciju. Putem ove aplikacije, korisnikov mobilni telefon postaje i njegov novčanik, a velika pogodnost je što je potreban samo jedan PIN KOD za plaćanje svim karticama koje su unijete u aplikaciju MojNovčanik.

Aplikaciju MojNovčanik mogu koristiti i građani koji nisu klijenti Hipotekarne banke - prednost ove aplikacije je što je dostupna klijentima bilo koje banke u Jugoistočnoj Evropi, a u njoj se mogu čuvati Mastercard kartice, kao i kartice ostalih brendova. Aplikacija MojNovčanik je besplatna i ne postoje dodatni troškovi prilikom plaćanja putem ove aplikacije.

Aplikaciju možete preuzeti ovdje - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hipotekarnabanka.mojnovcanik&hl=en

Kako da instalirate aplikaciju pogledajte ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=rYs1rC-8VkY