PRAVILA Nagradne igre za korisnike Mastercard kartica: Od crno-bijelog filma do crvenog tepiha

image
PRAVILA Nagradne igre za korisnike Mastercard kartica: Od crno-bijelog filma do crvenog tepiha
Na osnovu člana 69 stav 3 Zakona o igrama na sreću ("Službeni list Republike Crne Gore", br. 052/04 od 02.08.2004, Službeni list Crne Gore", br. 013/07 od 18.12.2007, 073/10 od 10.12.2010, 040/11 od 08.08.2011, 061/13 od 30.12.2013, 037/17 od 14.06.2017.), Hipotekarna banka a.d. Podgorica, kao priređivač nagradne igre, utvrđuje:

P R A V I L A
Nagradne igre za korisnike Mastercard kartica Hipotekarne banke „Od crno-bijelog filma do crvenog tepiha”

Priređivač je Hipotekarna banka a.d. Podgorica, sa sjedištem u Podgorici (adresa: Josipa Broza Tita br. 67, PIB 02085020), koja, radi promocije svojih usluga i nagrađivanja korisnika Mastercard kartica Hipotekarne banke, organizuje igru pod nazivom „Od crno-bijelog filma do crvenog tepiha”.

Vrijeme trajanja nagradne igre
Nagradna igra „Od crno-bijelog filma do crvenog tepiha” trajaće od 01. juna 2018. do 30. juna 2018. godine.

Mehanizam nagrađivanja
Pravo učešća imaju svi klijenti, fizička lica, koji su u periodu od 01.06.2018. godine do 30.06.2018. godine koristili bilo koju Mastercard karticu Hipotekarne banke za:
 • plaćanje na POS terminalima Hipotekatnebanke u zemlji ili
 • plaćaje putem internet servisa e-commerce Hipotekarne banke na nekom od internet prodajnih mjesta.
Određivanje dobitnika vrši se slučajnim izborom imena vlasnika Mastercard kartice Hipotekarne banke, pomoću softvera specijalno dizajniranog za ovu priliku.

Za svaku transakciju koja iznosi 5 EUR ili više, klijent dobija 1 bod.
Što više bodova prikupi, veće su šanse da dobiju neke od nagrada, jer se za svaki sakupljeni poen ime učesnika pojavljuje po jednom u bazi podataka iz koje će softver nasumično izvući dobitnika.
Jedan dobitnik ne može biti izvučen više puta.

Obavljanje transakcija na bankomatima ne donosi poene.
Nagradna igra se ne odnosi na korisnike Mastercard Bussines platnih kartica .
Zaposleni u Hipotekarnoj banci nemaju pravu učešća u nagradnoj igri.
Nagrade ne mogu biti zamijenjene za novac.


Nagradni fond:
Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 2.520,00 €:
 1. Glavna nagrada: Putovanje na Filmski festival u Veneciji za dvije osobe – 1 nagrada
 2. Privatna filmska projekcija u Cineplexx-u Delta Centru - 1 nagrada 
 3. Polugodišnji "Cineplex paket", 6x2 mjesečnih ulaznice za bioskop Cineplex (uključuje ulaznice, XL kokice, 2 soka i slatkiši) – 10 nagrada
  • Nagrada se mora iskoristiti do kraja 2018. godine
 4. Godisnji HBO paket (Extra TV servis) - 10 nagrada
Izvlačenje dobitnika
Izvlačenje nagrada obaviće se na televiziji Vijesti 02-og jula 2018. godine u emisiji koja će se emitovati 03-eg jula 2018. godine u 8.30h časova. Izvlačenju nagrada će prisustvovati tročlana nadzorna komisija sastavljena od zaposlenika Hipotekarne banke ad Podgorica, koja će nadgledati ispravnost izvlačenja dobitnika i sastaviti Izvještaj o sprovedenom izvlačenju nagrada.

Lične podatke korisnika kartice:
 • ime i prezime
 • adresa ( ulica, broj, mjesto i poštanski broj)
 • broj telefona
 • priredjivač nagradne igre će koristiti isključivo u svrhu sprovođenja nagradne igre. Ovi se podaci upisuju u bazu svih učesnika nagradne igre iz koje će naknadno biti izvučeni dobitnici.

Priređivači mogu objaviti imena i fotografije dobitnika, te ih koristiti u reklamne svrhe u vezi s ovom nagradnom igrom, ako je to potrebno, bez ikakve obaveze davanja bilo kakve naknade za isto.

Spisak dobitnika biće dostupan na web stranicama http://www.hb.co.me i objavljen u dnevnim novinama „Vijesti”. Rok za preuzimanje nagrada je
 • Glavne nagrade 04. jul 2018. 
 • Ostalih nagrada 16. Jul 2018.
Dobitnici nagrada biće kontaktirani putem telefonskog broja ostavljenog za kontakt, a nagrade će se moći podići u centrali Hipotekarne banke u Podgorici (adresa: Josipa Broza Tita br. 67).

Ostali uslovi
U slučaju da dobitnik glavne nagrade ne odgovori na poziv do isteka roka za preuzimanje nagrada, na dan 05. jula 2018. godine izvršiće se ponovno izvlačenje nagrade(a) iz odgovarajuće baze učesnika u igri.

Ukoliko je dobitnik nagrade maloljetno lice, nagradu preuzima zakonski zastupnik uz prilaganje izvoda iz knjige rođenih kao dokaza o statusu zakonskog zastupnika.
Nagradni fond u vrijednosti većoj od 500 , koji nakon završetka nagradne igre nije podijeljen, biće prodat na javnom nadmetanju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u budžet Republike u roku od 90 dana od dana isteka roka za podizanje nagrada.
Pravila nagradne igre za korisnike Mastercard kartica Hipotekarne banke „Od crno-bijelog filma do crvenog tepiha” bice objavljana 31. 05. 2018. Godine u dnevnom listu Vijesti i na sajtu Hipotekarne banka www.hipotekarnabanka.com.

U slučaju spora u vezi sa ovom nagradnom igrom, nadležan je sud u Podgorici.

PRIREĐIVAČ
Hipotekarna banka a.d.