Premium Shopping days od 14. do 18. juna u Podgorici

image
Premium Shopping days od 14. do 18. juna u Podgorici
  • Popusti do 50 posto i kupovina na rate u okviru Premium Shopping days u Podgorici

Modna komora Crne Gore u saradnji sa tradicionalnim partnerima, Hipotekarnom bankom i Crnogorskim Telekomom, uz podršku Turističke organizacije Podgorica, organizovaće od 14. do 18. juna u Podgorici specijalne Premium dane vrhunske kupovine za sve korisnike Premium kartice. Ovaj proljećnji praznik kupovine pod nazivom Premium Shopping days posebna je prilika za sve korisnike Premium programa da kupuju kod Premium partnera uz popuste do 50%, ali i rate, uz najpopularniju karticu na bankarskom tržištu- Premium karticu.

 

„Imajući u vidu epidemiološku situaciju i vodeći računa prije svega o zdravlju građana, odlučili smo da po prvi put ovakva vrsta akcije ne bude jednodnevna već da traje pet dana, kako se ne bi stvarale gužve a kako bi omogućili olakšanu kupovinu svima.

 

Sjajni uslovi kupovine, sa popustima od 10 do 50 odsto, uz mogućnost kupovine i do 24 mjesečne rate, obezbijeđeni su kod tradicionalnih partnera Premium programa na više od 180 prodajnih mjesta u Podgorici i to u objektima u centru Glavnog grada i u dijelu preko Morače, konkretno u Moskovskoj ulici i Bulevaru Džordža Vašingtona.”- izjavio je Srđa Lubarda, direktor Modne komore Crne Gore.

 

Premium kartica je najpopularnija kartica u Crnoj Gori koju trenutno koristi preko 38 hiljada klijenata.  Premium program broji blizu 600 partnera na preko 2000 lokacija na kojima je moguće ostvariti popuste i kupovati na rate. Korisnicima Premium kartice na raspolaganju je mobilna Premium program aplikacija, koja se može preuzeti na Google play, Apple App store i Huawei App Gallery, a putem koje se, između ostalog, može saznati na kojim lokacijama u gradu se mogu ostvariti dodatne povoljnosti. Lokacije i partnere Premium Shopping dana možete naći i na sajtu www.premiumprogram.me, kao i na društvenim mrežama Facebook i Instagram (@premiumprogram).

 

Vlasnik Premium kartice postaje se jednostavno i brzo, dovoljno je da se korisnik prijavi online putem sajta www.premiumprogram.me ili www.hb.co.me, u poslovnici Hipotekarne banke ili putem mobilne aplikacije Premium program. Premium karticu može dobiti svaki zainteresovani građanin koji otvori račun u Hipotekarnoj banci (nije neophodno da korisnik prima platu kod Hipotekarne banke).

Modna Komora, Hipotekarna banka, Crnogorski Telekom i Turistička Organizacija Podgorice vam žele ugodnu i sigurnu kupovinu.