Premium Shopping days u Podgorici 6. i 7. decembra

image
Premium Shopping days u Podgorici 6. i 7. decembra

Modna komora Crne Gore u saradnji sa PREMIUM programom, najpoznatijim kartičnim brendom nastalim u saradnji Crnogorskog Telekoma i Hipotekarne banke, kao i sa Turistickom Organizacijom Podgorice,  pripremili su poseban jesenji događaj za korisnike Premium kartice  - Premium Shopping days.

Sjajni uslovi kupovine, sa popustima od 15 do 50 odsto, obezbijeđeni su kod preko 40 partnera Premium programa u Podgorici, koji će se održati u petak i subotu, 6. i 7. decembra.

Premium kartica je najpopularnija kartica u Crnoj Gori koju trenutno koristi blizu 32 hiljade klijenata.  Premium program ima preko 535 partnera na preko 2000 lokacija na kojima je moguće ostvariti popuste i kupovati na rate. Korisnicima PREMIUM kartice na raspolaganju je mobilna mPremium aplikacija, koja se može preuzeti na Google play i App store, a putem koje se, između ostalog, može saznati na kojim lokacijama u gradu se mogu ostvariti dodatne povoljnosti. Lokacije i partnere Premium Shopping dana možete naći i na sajtu www.premiumprogram.me kao i na društvenim mrežama Facebook i Instagram (@premiumprogram).

Vlasnik Premium kartice postaje se jednostavno i brzo, dovoljno je da se korisnik prijavi u T-Centru, poslovnici Hipotekarne banke ili putem mobilne aplikacije. Premium karticu može dobiti svako ko ima aktivan bilo koji servis Crnogorskog Telekoma ili ko otvori račun u Hipotekarnoj banci (nije neophodno da korisnik prima platu kod Hipotekarne banke).