PREMIUM Šoping dan

image
PREMIUM Šoping dan

SAOPŠTENJE ZA MEDIJE


PREMIUM PREMIJERA LJETNJIH SNIŽENJA

Hipotekarna banka i Crnogorski Telekom pripremili su poseban događaj za korisnike PREMIUM kartice. Sjajni uslovi kupovine obezbijeđeni su kod 140 partnera Premium programa u Podgorici, 17. juna, čitavog dana, od 9 do 23h. Na kraju dana, sa početkom u 22.30, Capital Plaza poklanja koncert, na kojem će goste zabavljati Adrian&bend Akademija i DJ Cule.

Pored premijere ljetnjih sniženja, dodatnih popusta na već postojeće, za sve koji se odluče da 17. juna trguju u Podgorici svojom Premium karticom, pripremljena su i posebna iznenađenja.

Korisnicima PREMIUM kartice na raspolaganju je mobilna Premium aplikacija, koja se može preuzeti na google play i app store, a putem koje se, između ostalog, može saznati na kojim lokacijama u gradu se mogu ostvariti dodatne povoljnosti.

Vlasnik Premium kartice postaje se jednostavno i brzo, dovoljno je da se korisnik prijavi u T-Centru, poslovnici Hipotekarne banke ili putem mobilne aplikacije. Premium karticu može dobiti svako ko ima aktivan bilo koji servis Telekoma ili ko otvori račun u Hipotekarnoj banci (nije neophodno da korisnik prima platu kod Hipotekarne banke).

VIŠE: http://www.premiumprogram.me