Primopredaja aparata kapnograf Opštoj bolnici u Bijelom Polju

image
Primopredaja aparata kapnograf Opštoj bolnici u Bijelom Polju
  • Hipotekarna banka donirala kapnograf Opštoj bolnici u Bijelom Polju

Hipotekarna banka je uručila vrijednu donaciju Opštoj bolnici u Bijelom Polju. U prisustvu direktorice Opšte bolnice dr Biserke Bulatović, predstavnika službe za anesteziju i Operacionog bloka i direktora filijale Hipotekarne banke u Bijelom Polju, Mirsada Spahića izvršena je primopredaja kapnografa, aparata za potrebe Službe za anesteziju koji je Hipotekarna banka donirala bjelopoljskoj bolnici.

Direktorica Opšte bolnice dr Biserka Bulatović izrazila je zadovoljstvo što se kroz činove društvene odgovornosti pomažu zdravstvene ustanove i podiže nivo kvaliteta zdravstvene usluge i zaštite.

“Nadam se da će u narednom periodu i drugi privredni subjekti slijediti ovakve primjere društvene odgovornosti, i zajednički kroz zdrava parnerstva unaprijediti kvalitet zdravstvene zaštite i usluge."

Prilikom uručenja donacije Direktor filijale Hipotekarne banke u Bijelom Polju, Mirsad Spahić je istakao:

“Hipotekarna Banka je povodom otvaranja, renovirane i moderne poslovnice u Bijelom Polju, donirala za potrebe Opšte bolnice, savremeni aparat Kapnograf.

Kao društveno odgovorna kompanija Hipotekarna banka kontinuirano pomaže lokalne zajednice kroz različite vidove donacije.

Ovog puta je donacija namijenjena lokalnoj zdravstvenoj ustanovi te se nadamo da će se primjenom ovog aparata građanima Bijelog Polja omogućiti veći stepen zdravstvene usluge”.