Renovirana poslovnica u Bijelom Polju

image
Renovirana poslovnica u Bijelom Polju
  • Modernizovana i proširena filijala u Bijelom Polju
  • Donacija aparata KAPNOGRAF Opštoj bolnici u Bijelom Polju

Hipotekarna banka kontinuirano ulaže u najnovije bankarske usluge i poslovnu mrežu, ali i u unaprjeđenje svojih odnosa sa stanovništvom i privredom. U tom cilju, ali i zbog povećanog obima posla, otvorena je renovirana, savremena poslovnica u Bijelom Polju u kojoj će se klijentima pružati  kvalitetne bankarske usluge u ugodnom i modernom ambijentu.

''Današnje bankarsko poslovanje karakteriše upotreba savremenih tehnologija,  u čemu je Hipotekarna banka lider na crnogorskom tržištu, ali lični kontakt sa klijentom je nezamjenjiva spona u izgradnji i održavanju dobrih odnosa sa klijentima'', naglasio je Mirsad Spahić, direktor poslovnice Hipotekarne banke u Bijelom Polju.

U renoviranom, prostranom i modernom prostoru u Bijelom Polju, prilagođenom potrebama klijenata, Hipotekarna banka će građanima omogućiti kvalitetniju i veću dostupnost usluga.

''Posvećenost klijentima i poštovanje  njihovih potreba izgradili su lojalnu bazu od  preko 10.000 klijenata.  Povećani obim poslovanja nametnuo je i potrebu unapređenja postojećeg poslovnog prostora. Savremen i moderan prostor, na povrsini od 120m2 opremljen je najsavremenijim  redomatima, WF zonom kao i efikasnim servisima  koji klijentima pružaju apsolutni osjećaj ugodnosti i komfor’', naglasio je Spahić.

Povodom otvaranja renovirane poslovnice u Bijelom Polju, Hipotekarna banka najavila je donaciju Opštoj bolnici Bijelo Polje. Uslijed hitne potrebe, za bolnicu će biti doniran aparat KAPNOGRAF za potrebe Službe za anesteziju i Operacionog bloka.

Renovirana poslovnica u Bijelom Polju, nastavak je kontinuiranog unapređenja filijala Hipotekarne banke širom Crne Gore. Podsjećamo, savremeniji iizgled i dodatnu funkcionalnost prošle godine dobile su poslovnice u Beranama, Herceg-Novom, Budvi i Nikšiću a otvorena je i savremena filijala u tržnom centru Delta City.