Šest godina Premium programa

image
Šest godina Premium programa

  • Crnogorski Telekom i Hipotekarna banka proslavili šest godina Premium programa
  • Premium Mastercard – najpopularnija platna kartica u Crnoj Gori
  • Najavljene novine u ponudi Premium kartica

Crnogorski Telekom i Hipotekarna banka obilježili su juče šest godina Premium programa na svečanosti kojoj su prisustvovali poslovni partneri i predstavnici medija.

Saradnja na Premium programu počela je 2011. godine, kada su Crnogorski Telekom i Hipotekarna banka lansirali prvu co-brand benefit karticu Premium, namijenjenu korisnicima Telekomovih usluga. Premium program okuplja preko 440 partnera, sa 21 hiljadu korisnika Premium MasterCard beskontaktnih kartica koji imaju mogućnost popusta do 30 odsto i/ili plaćanja na rate na preko 1.600 lokacija. Promet Premium karticom predstavlja preko 30 odsto tržišnog učešća u prometu svih Mastercard kartica domaćeg izdanja, što je čini najpopularnijom platnom karticom u Crnoj Gori.

Ukazujući na uspješnost Premium programa, Ana Golubović, direktorica sektora za poslovanje s pravnim licima u Hipotekarnoj banci je istakla: da se promet Premium karticom povećao za preko 40 odsto u odnosu na isti period prošle godine, a broj transakcija za 56 odsto. “Ponosni smo na to što saradnja Hipotekarne banke i Crnogorskog Telekoma našim klijentima pruža brojne povoljnosti i što su oni prepoznali da smo posvećeni tome da im omogućimo najbolje proizvode i usluge na crnogorskom tržištu. Svi korisnici Premium programa znaju da popusti do 30 odsto ili kupovina na rate na preko 1.600 lokacija nijesu jedini razlog lojalnosti tom programu, već i sigurnost da će u svakom trenutku imati podršku naše dvije kompanije i naših partnera, kao i stalno unapređenje tog proizvoda”, rekla je Golubović.

Izražavajući zadovoljstvo zbog višegodišnje uspješne saradnje sa Hipotekarnom bankom i partnerima Premium programa, Dušan Banović, direktor sektora za rezidencijalne korisnike u Crnogorskom Telekomu je istakao: “O uspješnosti Premium programa najbolje govori broj zadovoljnih korisnika kojih je iz dana u dan sve više. Raduje nas što program i dalje raste i što Premium kartica nastavlja da bude broj jedan platna kartica u Crnoj Gori. Zajedno sa Hipotekarnom bankom kreirali smo jedan od najprepoznatljivijih brendova u Crnoj Gori, koji povezuje brojne partnere, što ovaj program i čini tako uspješnim danas. Uvjereni u dalji uspjeh Premium programa, nastavićemo sa inovacijama, kako bismo našim korisnicima pružili najbolju uslugu.”

Premium program izazvao je dodatno interesovanje javnosti nakon uvođenja mobilne aplikacije – Premium program 2015. godine, preko koje korisnici na svom telefonu imaju direktan pristup računu za koji je vezana Premium kartica. Bez odlaska u banku, 24 sata dnevno, svih sedam dana u nedjelji, korisnici mogu prenijeti sredstva na drugi račun, platiti račune, pregledati transakcije i provjeriti stanje na računu.

Na događaju je najavljena i novina u ponudi - Premium Gift kartica, koja će uskoro biti predstavljena javnosti.

Dodatne informacije

  • 2011. godine Crnogorski Telekom i Hipotekrana Banka lansiraju prvu co-brand benefit karticu Premium, namijenjenu korisnicima Telekomovih usluga.
  • 2013. godine Premium postaje član MasterCard porodice – prva kartica u Crnoj Gori sa funkcionalnošću beskontaktne tehnologije.
  • 2014. godine lansirana HB Premium aplikacija za pretragu radnji sa Premium popustom, apliciranje za karticu.
  • 2014. godine lansirana prva Premium MasterCard paypass Stiker.
  • 2015. godine lansirana mobilna aplikacija – Premium program.


Proslava 6 godina Premium programa