Završena nagradna igra “Počnite novu školsku godinu sa Pobjedom”

image
Završena nagradna igra “Počnite novu školsku godinu sa Pobjedom”
Izvor: Portal Analitika
Osnovcima uručeno 100 kompleta udžbenika Poslije izvlačenja imena nagrađenih u nagradnoj igri “Počnite novu školsku godinu s Pobjedom'' danas je dobitnicima svečano uručeno 100 kompleta udžbenika za osnovnu školu.

Ovom akcijom Pobjede, koja je realizovana u saradnji sa Hipotekarnom bankom i Ideom, a pod pokroviteljstvom Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva (ZUNS-a) značajno je rasterećen budžet 100 porodica u Crnoj Gori.

Nagradna igra počela je 23. jula, a Pobjeda je juče nagradila 100 vjernih čitalaca, koji su sakupljali kupone sa naslovne strane našeg lista.

U ime sponzora, Hipotekane banke izvršni direktor za poslove sa fizičkim licima i napredne kanale prodaja, Nikola Špadijer istakao je da su sa zadovoljstvom već četvrtu godinu zaredom dio jednog ovakvog projekta, i dodao da je ovo samo jedan od društveno-odgovornih aktivnosti koji Hipotekarna banka podržava.

- Obrazovanje je posebno važan dio naših projekata, jer smo svjesni njegovog značaja za društvo - kazao je on, uz želju da možda neki od okupljenih školaraca jednog dana bude bankar.

nagradna-igra-pobjeda

Dobitnicima je čestitala i predstavnica Idee, Natalija Mušura.

-Uoči početka nove školske godine, ovom akcijom značajno se rasterećuje budžet za 100 porodica u Crnoj Gori – kazala je ona, i dodala da je ovoj kompaniji drago što su dio jednog takvog društveno-odgovornog projekta.

Predstavnik Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva (ZUNS-a) Filip Đurišić poželio je dobitnicima puno uspjeha u školi i čestitao im početak nove školske godine.

Direktorica marketinga Pobjede, Željka Radulović, zahvalila je sponzorima i prijateljima projekta, kao i svim učesnicima ove nagradne igre.

-Vjerujemo da ćemo se i naredne godine, otprilike u isto vrijeme, istim povodom ponovo družiti sa našim čitaocima - poručila je ona osnovcima i roditeljima.