Nagradna igra „Najprije gledaj, onda doživi”


26.jun.2019.

Izvuceni su dobitnici nagradne igre „Najprije gledaj, onda doživi”, koju je Hipotekarna banka organizovala za za svoje klijente, korisnike Mastercard kartica.


Pravo ucešca imali su svi klijenti, korisnici Mastercard kartica Hipotekarne banke (Premium, Credit, Gold, Platinum, Business Debit, Business Credit), koji su u periodu od 15. maja do 24. juna koristili bilo koju Mastercard karticu Hipotekarne banke za placanje na POS terminalima u zemlji i inostranstvu, za placanje putem interneta i za placanje racuna na bankomatima.

Uslov za ucestvovanje u nagradnoj igri je bio:
• minimalni ukupni zbir potrošnje tokom perioda trajanja nagradne igre (od 15.05. do 24.06.2019.) - 600 EUR
• minimalni iznos transakcije/placanja iznosi 20 EUR.


Dobitnici nagrada su:

Privatna filmska projekcija u Cineplexx-u Delta Centru
Broj kartice Ime i prezime
1. 5169 **** **** 8091 ORLANDIC DJORDJE
2. 5169 **** **** 0851 VIDOVIC LAZAR
3. 5169 **** **** 0487 PAVLICIC NEMANJA


GLAVNA NAGRADA
Putovanje na Filmski festival u Veneciji za dvije osobe
Ime i prezime broj kartica
1. 5227 **** **** 7030 MISKOVIC DUBRAVKA

Spisak dobitnika i snimak izvlacenje je dostupan na web stranicama http://www.hipotekarnabanaka.com.

Rok za preuzimanje nagrada je
• Glavne nagrade 28. jun 2019.

Dobitnici nagrada bice kontaktirani putem telefonskog broja ostavljenog za kontakt.

Izvlacenje dobitnika: Nagradna igra „Najprije gledaj, onda doživi”
15.maj 2019

Hipotekarna banka organizuje nagradnu igru ''Najprije gledaj, onda doživi'' od 15. maja do 24. juna.

Pravo učešća imaju svi klijenti,  korisnici Mastercard kartica Hipotekarne banke (Premium, Credit, Gold, Platinum, Business Debit, Business Credit), koji u periodu od 15. maja do 24. juna budu koristili bilo koju Mastercard karticu Hipotekarne banke za plaćanje na POS terminalima u zemlji i inostranstvu, za plaćanje putem interneta i za plaćanje računa na bankomatima. Minimalni iznos transakcije ili plaćanja treba da bude 20 eura a minimalni ukupni zbir potrošnje tokom perioda trajanja nagradne igre 600 eura.

Određivanje dobitnika vrši se slučajnim izborom imena vlasnika Mastercard kartice Hipotekarne banke, pomoću softvera specijalno dizajniranog za ovu priliku.

Vrijedan nagradni fond pružiće nezaboravno iskustvo srećnim dobitnicima. Prije svega, glavna nagrada koja podrazumijeva putovanje za dvije osobe na Filmski festival u Veneciji. Tri klijenta Hipotekarne banke imaće priliku da svoje prijatelje ili porodicu obraduju i privatnim filmskim projekcijama u Cineplexx-u Delta City .

Po dolasku u Veneciju, srećni dobitnik biće gost Mastercarda (oficijalna kartica filmskog festivala u Veneciji) i 3 dana uživati u čarima Venecije, filmskim projekcijama, vožnji gondolom, koktelima na najprestižnijim mjestima, crvenom tepihu.

Izvlačenje nagrada obaviće se na Televiziji Prva , a spisak dobitnika biće dostupan i na web stranici.  

Napominjemo da u nagradnoj igri ne učestvuju transakcije koje se odnose na podizanje novca na bankomatima i isplatnim POS terminalima. 


U nastavku se možete detaljnije informisati o pravilima nagradne igre:

P R A V I L A

Nagradne igre za korisnike Mastercard kartica Hipotekarne banke „Najprije gledaj, onda doživi” 

Priređivač je Hipotekarna banka a.d. Podgorica, sa sjedištem u Podgorici (adresa: Josipa Broza Tita br. 67, PIB 02085020), koja, radi promocije svojih usluga i nagrađivanja korisnika Mastercard kartica Hipotekarne banke, organizuje igru pod nazivom Najprije gledaj, onda doživi.

 
Vrijeme trajanja nagradne igre

Nagradna igra Najprije gledaj, onda doživi trajaće od 15. maja 2019. do 24. juna 2019. godine.

Mehanizam nagrađivanja

Pravo učešća imaju svi klijenti, korisnici Mastercard kartica Hipotekarne banke (Premium, Credit, Gold, Platinum,Business Debit, Business Credit), koji su u periodu od 15.05.2019. godine do 24.06.2019. godine koristili bilo koju Mastercard karticu Hipotekarne banke za:

 • plaćanje na POS terminalima u zemlji i inostranstvu
 • plaćanje putem interneta
 • plaćanje računa na bankomatima

 Određivanje dobitnika vrši se slučajnim izborom imena vlasnika Mastercard kartice Hipotekarne banke, pomoću softvera specijalno dizajniranog za ovu priliku.

 

Uslov za učestvovanje u nagradnoj igri je:

 • minimalni ukupni zbir potrošnje tokom perioda trajanja nagradne igre (od 15.05. do 24.06.2019.) mora biti 600 EUR
 • minimalni iznos transakcije/plaćanja iznosi 20 EUR

 

Za svaku transakciju (a koja nije podizanje novca sa bankomata) i koja iznosi min. 20 EUR, uz uslov da je ukupna potrošnja u toku trajanja nagradne igre najmanje 600 EUR, ime učesnika se pojavljuje po jednom u bazi podataka iz koje će softver nasumično izvući dobitnika.

Jedan dobitnik ne može biti izvučen više puta.

Za transakcije podizanja novca na bankomatima i isplatnim POS terminalima ime vlasnika kartice se ne pojavljuje u bazi podataka potencijalnih dobitnika.

Zaposleni u Hipotekarnoj banci nemaju pravo učešća u nagradnoj igri.

Nagrade ne mogu biti zamijenjene za novac.

Učesnici nagradne igre nisu dužni da plate naknadu za učestvovanje u nagradnoj igri.

  

Nagradni fond:

Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 1.050,00 € (sa uračunatim PDV-om):

  1. Glavna nagrada: Putovanje na Filmski festival u Veneciji za dvije osobe – 1 nagrada – (2x300€=600,00€ - (sa uračunatim PDV-om))
  2. Privatna filmska projekcija u Cineplexx-u Delta City - 3 nagrade – (3x150€=450,00€ - (sa uračunatim PDV-om))

 

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje nagrada obaviće se na Televiziji Prva 25. juna 2019. godine u emisiji koja će se emitovati 26. juna 2019. godine. Izvlačenju nagrada će prisustvovati tročlana nadzorna komisija sastavljena od zaposlenika Hipotekarne banke ad Podgorica, koja će nadgledati ispravnost izvlačenja dobitnika i sastaviti Izvještaj o sprovedenom izvlačenju nagrada.

 

Lične podatke korisnika kartice:

 • ime i prezime
 • adresa (ulica, broj, mjesto i poštanski broj)
 • broj telefona

priredjivač nagradne igre će koristiti isključivo u svrhu sprovođenja nagradne igre. Ovi se podaci upisuju u bazu svih učesnika nagradne igre iz koje će naknadno biti izvučeni dobitnici.

Priređivači mogu objaviti imena i fotografije dobitnika, te ih koristiti u reklamne svrhe u vezi s ovom nagradnom igrom, ako je to potrebno, bez ikakve obaveze davanja bilo kakve naknade za isto.

 

Spisak dobitnika biće dostupan na web stranicama http://www.hb.co.me i objavljen u dnevnim novinama „Pobjeda”. Rok za preuzimanje nagrada je 28. jun 2019. godine.

Dobitnici nagrada biće kontaktirani putem telefonskog broja ostavljenog za kontakt, a nagrade će se moći podići u centrali Hipotekarne banke u Podgorici (adresa: Josipa Broza Tita br. 67).

 

Ostali uslovi

U slučaju da dobitnik glavne nagrade ne odgovori na poziv do isteka roka za preuzimanje nagrada, na dan 28. juna 2019. godine izvršiće se ponovno izvlačenje nagrade(a) iz odgovarajuće baze učesnika u igri.

 

Ukoliko je dobitnik nagrade maloljetno lice, nagradu preuzima zakonski zastupnik uz prilaganje izvoda iz knjige rođenih kao dokaza o statusu zakonskog zastupnika.

Nagradni fond u vrijednosti većoj od 500, koji nakon završetka nagradne igre nije podijeljen, biće prodat na javnom nadmetanju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u budžet Republike u roku od 90 dana od dana isteka roka za podizanje nagrada.

U slučaju spora u vezi sa ovom nagradnom igrom, nadležan je sud u Podgorici.


PRIREĐIVAČ

Hipotekarna banka a.d.